Grejpfrut
Grejpfrut
Słyszałam, że są bardzo dobrze przy różnego rodzaju dietach. W smaku są kwaśne ale mi smakują. Czy ktoś słyszał o jego wspaniałych właściwościach?
Re: Grejpfrut
Ja słyszałam, że jedząc grejpfruta po każdym posiłku można stracic 0,5 kg/tyg bez zadniej diety. Nie wiem ile w tym prawdy
niektórzy zalecają zrobienie sobie grejpfrutowego dnia, który jeśli dobrze pamiętam pomoże troszkę się oczyścić
Podobno Grejpfrut działa jak katalizator i uruchamia proces spalania tłuszczu.
właśnie rozkoszowałam się smakiem grejpfruta... wspaniały, taki różowiutki, mięsisty, ociekający sokiem.. smakowity- niebo w gębie 

A jak często należy zrobić sobie taki dzień?mala pisze:niektórzy zalecają zrobienie sobie grejpfrutowego dnia, który jeśli dobrze pamiętam pomoże troszkę się oczyścić
dokładnie nie pamiętam, ale może raz na dwa tygodnie??? takie rozsądne podejście mi sie wydaje...
A czy raz na dwa tygodnie to nie jest trochę mało? Może raz na tydzień?mala pisze:dokładnie nie pamiętam, ale może raz na dwa tygodnie??? takie rozsądne podejście mi sie wydaje...
oj bez przesady za mało, ogólnie rzecz biorąc to najlepsze przecież by było racjonalne odżywianie, urozmaicone a nie monoproduktowe
- paolina1234
Nikt tu nie mówi o jedzeniu cały czas tego samego produktu, przynajmniej ja to tak rozumiemmala pisze:oj bez przesady za mało, ogólnie rzecz biorąc to najlepsze przecież by było racjonalne odżywianie, urozmaicone a nie monoproduktowe