czy uważasz że żeby schudnąć trzeba odchudzic portfel???
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
czy uważasz że żeby schudnąć trzeba odchudzic portfel???
temat zakładam ze względu na podpis admina
ja stanowczo jestem temu przeciwna- nie trzeba miec kasy by chudnąć!!!!
ja stanowczo jestem temu przeciwna- nie trzeba miec kasy by chudnąć!!!!
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Re: czy uważasz że żeby schudnąć trzeba odchudzic portfel???
Ponieważ admin lubi łapać za słówkaWOMAN IN BLACK pisze:temat zakładam ze względu na podpis admina
ja stanowczo jestem temu przeciwna- nie trzeba mieć kasy by chudnąć!!!!

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
zdrowa żywnośc jest droższa to prawda ale w dietkowaniu stosujemy racjonalizm, kupujemy mniej, robimy mniejsze porcje i nie marnujemy pozywienia. Na własnej skórze trzeba sie przekonac ze by uzyskac rezultaty w zmniejszaniu nie jest potrzebna kasa- wystarczy sie po prostu ograniczac a wiadomo ze najlepsza dieta to taka, że jemy wszystko tylko mniejsze porcje + zachowanie dobrych odstepow czasowych posilkow, + dobre polaczenie zywnosci
PS.w lapaniu za slowka tez jestem niezla
i jeszcze jedno- prowokujacy admin
brzmi ciekawie 
PS.w lapaniu za slowka tez jestem niezla

zdrowa żywnosc powinna byc dla nas codziennoscia a nie wiazac sie z dietami- al;e mimo to na tej gorszej tez da sie schudnacadmin pisze:zdrowa żywność, a taka zalicza się do diet wiąże się z wydatkami
i jeszcze jedno- prowokujacy admin

Zgadzam się w co najmniej 300% i to nie we krwizdrowa żywność powinna być dla nas codziennością a nie wiązać się z dietami

- bardziej na zupkach chińskich czy na kebabachale mimo to na tej gorszej tez da się schudnąć

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
śmiieciowe jedzenie nie powinno wchodzic w gre, ale jesli komus sie zdarzy cos zjesc to przeciez nikt nikogo nie zabije, wazne by bylo to sporadyczne a nie notoryczne
Nie trzeba odchudzać portfela tylko należy poznać zasady, włożyć dużo swojej pracy jak zresztą ze wszystkim, bo bez własnej pracy nad swoim mózgiem (świadomością), bez odgrzybiania i bez właściwej detoksykacji można wydawać pieniądze w nieskończoność, stracić 3-5 kg, a za chwilę przytyć np. 6 KG lub więcej. Otyłość to program w mózgu. Im więcej będziesz walczyć z otyłością (myśleć, że jesteś gruba), czyli powtarzać sobie to hasło: jestem otyła, jestem otyła....to nie masz szans na odchudzenie bez efektu JOJO. Odchudzisz tylko Twój portfel. Gratuluję!
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
żeby w ogóle zacząć coś ze soba robic trzeba sobie uzmysłowić problem - to jest pierwszy krok, później natomiast... no właśnie tu każdy postapi jak będzie uważał, jak będzie mu wygodnie, lub jak zrobili to inni próbując doświadczeń innych. Otyłość zaczyna sie od mózgu z tym sie zgodzę, jednak uważam, że ciągła praca da efekty dlatego jeśli ktoś ma problem i juz zdaje sobie z tego sprawę to swoją pracą , wytrwałością i konsekwencją zwalczy to- i tak jak pisałam niekoniecznie musi na tym ucierpieć portfel.
Zdrowa żywność wcale nie musi odchudzić tylko portfela. Przecież jest tyle warzyw i owoców, które nie są wcale drogie a zdrowe 

Chudniecie chyba powinno robić tak że portfel robi się grubszy no oczywiście wszystko zleży od diety jaką stosujemy i jej kosztów. Żeby przejść na dieta trzeba mieć raczej wole niż pieniądze.
Zdrowe produkty kosztują więcej niż ich chemiczne odpowiedniki - np. masło klarowane 11 złotych a zwykłe wiadomo o ile taniej