Jak poskromić w sobie łakomczucha?
Jak poskromić w sobie łakomczucha?
Jakie macie sprawdzone sposoby by nie wpadać w napady wilczego apetytu i w rezultacie byc konsekwentnym w diecie?
- Cherry_Lejdi
Re: Jak poskromić w sobie łakomczucha?
chyba sie komus pomylily tematy, nie pytałam o wpadki zywieniowe ;p
- Cherry_Lejdi
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
moze zadziała jeśli najpierw wykręcimy żarówkę z lodówkiCherry_Lejdi pisze:Najlepszy sposób to chodzić nocą do lodówki

małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
- Cherry_Lejdi
i wkręcimy LED-y, wówczas lodówka stanie się jeszcze atrakcyjniejsza i oświetli drogę do "wyżerki", a rachunki za prąd odchudzą się za nas 

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
Chyba najlepsza metoda to odpowiednio zaprogramować się na dietę, jest to bardzo trudne, większość porad jakie słyszałam na ten temat to przede wszystkim starać sie by jeść dobrze dobrane posiłki w odpowiednich odstepach czasowych, co uchroni nas przed atakami nadmiernego apetytu, w zależności od tego kto z czym ma najwiekszy problem można też stosować różne metody. Mój sprawdzony sposób to marchewki! jeśli po posiłku nadal mam ochote coś zjeść a nie jest jeszcze pora na kolejny sięgałam po marchewkę- sięgałam i będę sięgać - bo czas leci a ja sie zebrać w sobie nie mogę. czas sobie powiedzieć stop i do świąt zmiejszyć sie o te 5kg.
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Przede wszystkim zająć się czymś, żeby nie myśleć o jedzeniu a reszta już pójdzie gładko.
- Cherry_Lejdi
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni