Jogurty
Re: Jogurty
Po jogurtach jest mi często niedobrze. Dlatego staram się ich unikać. A może ktoś wie dlaczego tak jest?
Ja niestety nie pomogę bo też mam dolegliwości po produktach mlecznych, dlatego rzadko goszczą w mojej diecie.
Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane ale produkty mleczne są podstawą przy diecie. Może warto je jednak wprowadzić?mala pisze:Ja niestety nie pomogę bo też mam dolegliwości po produktach mlecznych, dlatego rzadko goszczą w mojej diecie.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
czemu są podstawą??? mógłbyś bardziej szczegółowo wyjaśnić swoją tezę?
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
jedni uważają, że to zdrowe, inni, że niekoniecznie więc jeśli komuś nie służy to po co ma się napełniać na siłę??? tylko po to by chorować?pawciok pisze:Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane ale produkty mleczne są podstawą przy diecie. Może warto je jednak wprowadzić?mala pisze:Ja niestety nie pomogę bo też mam dolegliwości po produktach mlecznych, dlatego rzadko goszczą w mojej diecie.
- paolina1234
Nie no, nic nikomu na siłę nie będziemy wmawiać, spokojniemala pisze:jedni uważają, że to zdrowe, inni, że niekoniecznie więc jeśli komuś nie służy to po co ma się napełniać na siłę??? tylko po to by chorować?pawciok pisze:Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane ale produkty mleczne są podstawą przy diecie. Może warto je jednak wprowadzić?mala pisze:Ja niestety nie pomogę bo też mam dolegliwości po produktach mlecznych, dlatego rzadko goszczą w mojej diecie.

Może nie posmakował ci dodatek smakowy w jogurcie? Też nie przepadam za jogurtami ale z innego powodu bo widziałem kiedyś film jak się je robiło w pewnej firmie mam nadzieję że to był tylko jeden przypadek:) a tak normalnie to raczej unikam jogurtów.
Wszystko elegancko wymyka się spod kontroli
ja raczej rzadko jadam jogurty- tylko wtedy gdy coś mnie na nie najdzie-- i też oglądałam program o produkcji jogurtów( zresztą nie tylko) lubię patrzeć jak coś jest zrobione choc czasem faktycznie jest to dobry sposób na to by później tego unikać 

Jogurty nie są złe piję activie z kawałkami owoców zdrowy produkt bo zawiera bakterie probiotyczne. Ogólnie są zdrowe i funkcjonalne i nie wiem dlaczego można mieć opory do nich bo lepiej wypić mała ilości niż późnej chorować.