Dieta zegarowa

Awatar użytkownika
admin
Administrator
Administrator

Dieta zegarowa

Post autor: admin » 01 lut 2013, 16:09

Mając przed sobą perspektywę jakiegoś wielkiego wyjścia wiele kobiet w tym okresie stara się szczególnie zadbać o swoją sylwetkę.

Niestety w takim krótkim czasie nie możliwe jest schudnięcie dużej liczby kilogramów, możemy jednak sprawić, że wybrana sukienka będzie lepiej się układała na naszym ciele.

Tak zwana dieta zegarowa to idealny sposób na zrzucenie kilku kilogramów w bardzo krótkim czasie,

Dieta trwa zaledwie trzy dni. Musimy jednak mieć sporo wolnego czasu, aby sumiennie wykonywać wszystkie jej warunki.

Najlepiej jest, gdy dietę zaczynamy w weekend lub w dni wolne od pracy.

Dieta zegarowa polega na jedzeniu z dokładnością, co dwie godziny bardzo małych porcji.

Odchudzanie rozpoczyna się już pierwszego dnia o siódmej rano, wtedy właśnie wypijamy szklankę czerwonej lub zielonej herbaty, po dwóch godzinach możemy pozwolić sobie na czarną kawę oraz na jajko na twardo, następnie znowu po dwóch godzinach jemy 100 gram chudego twarożku i tak w równych odstępach czasu spożywamy małe posiłki. Dieta zegarowa zabrania nam używania cukru i soli.

Tekst chroniony prawami autorskimi - nie wyrażam zgody na jego rozpowszechnianie na innych forach.
Awatar użytkownika
mala

Re: Dieta zegarowa

Post autor: mala » 01 lut 2013, 20:16

Bardzo dobry patent na szybką dietę, ja znałam wiele, bardziej drastycznych diet które miały w krótkim czasie uszczuplić
Awatar użytkownika
Ismena

Post autor: Ismena » 15 lut 2013, 11:29

ciekawe :) nie słyszałam o tej diecie ... a jakie są efekty po tych 3 dniach ? ktoś sprawdzał ?
Awatar użytkownika
paolina1234

Post autor: paolina1234 » 17 lut 2013, 12:35

Ismena pisze:ciekawe :) nie słyszałam o tej diecie ... a jakie są efekty po tych 3 dniach ? ktoś sprawdzał ?
Po 3 dniach to nie spodziewałabym się jakiś rezultatów zadowalających..
ODPOWIEDZ