Sałatka owocowa
Re: Sałatka owocowa
Ja nie bardzo przepadam za sałatkami... Ale od czasu do czasu owszem zjem jakąś. Ważne żeby miała dużo słodkich owoców wtedy jest idealnie 

Wybierasz się do łazienek królewskich w Warszawie? Wpadnij do nas na obiad Bestseller restauracjaŁazienkowska 7 obok stadionu Legii Warszawa.
Myślę, ze nie maja konkretnie działania odchudzającego, bo owoce także zawierają cukier. Jednak, mimo odchudzania i tak potrzebujemy jakaś ilosc cukru (bez niego nie da się funkcjonować), więc lepiej wybrać odmianę węglowodanów prostych czyli dwucukru, który zawierają owoce, niż dużo bardziej szkodliwy cukier prosty który stanowią słodycze 

Wesele?bukiety ślubne kraków
- JolaWolomin
Co do grejfruta dodam tylko, że trzeba uważać z tym owocem gdy bierze się jakieś leki gdyż wzmacnia ich działanie, to nie żart!AlaAugust pisze:Ja do mojej sałatki dodaję:
grejpfrut,
Pozdrawiam, Jola
Montaż Anten Satelitarnych Wołomin
Montaż Anten Satelitarnych Wołomin
- nieatrakcyjna
O sałatka owocowa w moim wydaniu to misz masz konkretny! Dodoaje do niej wszystkie owoce, które kocham. 

- martynaly1991
Czasami też mam wielką ochotę na sałatkę z owocami . Bardzo lubię wrzucić do mieseczki kawałki jabłka , mandarynek , banana ,winogrono i truskawek , świetnie smakuje polane malibu lub sokiem kubuś .
„Wszystko, czego się dotąd nauczyłeś, zatraci sens, jeśli nie potrafisz znaleźć zastosowania dla tej wiedzy Metronidazol .”
Ja wolę zjeść owoc niż robić sałatki, ewentualnie jakiś koktajl też wchodzi w grę.