Napoje - Energetyki
Re: Napoje - Energetyki
Próbuje rzucić albo zmieszać spożycie ale naprawdę ciężko jest tak odstawić to z dani na dzień;/ Na początku czułem jak dodawały mi siły i polepszały koncentracje ale efekt słaba i piłem więcej żeby moc się czuć lepiej.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
- madziulka34
A ja właśnie teraz mam ochotę na taki energetyk... Chyba zwinę się do sklepu 

- FankaFajnegoUbranka
jeśli ktoś chce sie dorobić jakis chorób to niech pije- o cukrzycę czy choroby serca w dzisiejszych czasach nie tak trudno
nie chudnie się od niejedzenia
Ja nawet nie przepadam za tymi napojami , więc ich nie piję . Znam kilka osób , które potrafią wypić kilka dziennie . Dla mnie powinno się z tym uważać , posiadają za dużo cofeiny i można sobie krzywdy narobić piciem non stop tego specyfiku .
Nowy produkt Doxycyclin. Więcej o mnie na blogu.
Zgadzam się, że wiele osób nie kontroluje ilości spożytych napojów energetycznych. Ostatnio pewna osoba opowiadała mi o co raz większej liczbie młodych osób w szpitalach, które nie szanują swojego zdrowia .
Jakie są scenariusze ? Np. Osoba A idzie do pracy , po pracy na siłownię - wypija energetyk jeden lub więcej, potem wieczorem na dyskotekę a z samego rana znów na siłownię ? Gdzie potem lądują ? nie trudno odgadnąć . Występują też zaburzenia pracy serca i inne sytuacje .
Trzeba pamiętać, że napój energetyczny daje efekty, ale potem trzeba odpocząć, a nie wypić kolejny i kolejny.. Nawet jakby na opakowaniach pisali Capslockiem ostrzeżenie część osób by to zignorowała.
Jakie są scenariusze ? Np. Osoba A idzie do pracy , po pracy na siłownię - wypija energetyk jeden lub więcej, potem wieczorem na dyskotekę a z samego rana znów na siłownię ? Gdzie potem lądują ? nie trudno odgadnąć . Występują też zaburzenia pracy serca i inne sytuacje .
Trzeba pamiętać, że napój energetyczny daje efekty, ale potem trzeba odpocząć, a nie wypić kolejny i kolejny.. Nawet jakby na opakowaniach pisali Capslockiem ostrzeżenie część osób by to zignorowała.