Napoje - Energetyki

Awatar użytkownika
Tomek82

Re: Napoje - Energetyki

Post autor: Tomek82 » 09 kwie 2013, 13:46

Próbuje rzucić albo zmieszać spożycie ale naprawdę ciężko jest tak odstawić to z dani na dzień;/ Na początku czułem jak dodawały mi siły i polepszały koncentracje ale efekt słaba i piłem więcej żeby moc się czuć lepiej.
Awatar użytkownika
WOMAN IN BLACK
Moderatorzy globalni
Moderatorzy globalni

Post autor: WOMAN IN BLACK » 09 kwie 2013, 20:35

kofeina uzależnia
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Awatar użytkownika
madziulka34

Post autor: madziulka34 » 29 cze 2013, 13:04

A ja właśnie teraz mam ochotę na taki energetyk... Chyba zwinę się do sklepu :D
Awatar użytkownika
FankaFajnegoUbranka

Post autor: FankaFajnegoUbranka » 14 lip 2013, 18:56

jeśli ktoś chce sie dorobić jakis chorób to niech pije- o cukrzycę czy choroby serca w dzisiejszych czasach nie tak trudno
nie chudnie się od niejedzenia
Awatar użytkownika
agataia91

Post autor: agataia91 » 03 kwie 2017, 20:28

Ja nawet nie przepadam za tymi napojami , więc ich nie piję . Znam kilka osób , które potrafią wypić kilka dziennie . Dla mnie powinno się z tym uważać , posiadają za dużo cofeiny i można sobie krzywdy narobić piciem non stop tego specyfiku .
Nowy produkt Doxycyclin. Więcej o mnie na blogu.
Awatar użytkownika
admin
Administrator
Administrator

Post autor: admin » 05 kwie 2017, 23:31

Zgadzam się, że wiele osób nie kontroluje ilości spożytych napojów energetycznych. Ostatnio pewna osoba opowiadała mi o co raz większej liczbie młodych osób w szpitalach, które nie szanują swojego zdrowia .

Jakie są scenariusze ? Np. Osoba A idzie do pracy , po pracy na siłownię - wypija energetyk jeden lub więcej, potem wieczorem na dyskotekę a z samego rana znów na siłownię ? Gdzie potem lądują ? nie trudno odgadnąć . Występują też zaburzenia pracy serca i inne sytuacje .

Trzeba pamiętać, że napój energetyczny daje efekty, ale potem trzeba odpocząć, a nie wypić kolejny i kolejny.. Nawet jakby na opakowaniach pisali Capslockiem ostrzeżenie część osób by to zignorowała.
ODPOWIEDZ