Jak ujędrnić nogi?
Jak ujędrnić nogi?
Nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam wątek ale chciałabym bardzo ujędrnić swoje nogi. Jak to zrobić? Jakie ćwiczenia wykonywać?
Re: Jak ujędrnić nogi?
Jeśli chodzi o nogi to chyba pokusiłabym się o rower lub bieganie- natomiast jeśli chodzi o ćwiczenia to hmmm musiałabym się zastanowić jak to dokładnie opisać 

Bieganie jedynie uwidoczni mięśnie nóg a autorce chyba nie o to chodzi.mala pisze:Jeśli chodzi o nogi to chyba pokusiłabym się o rower lub bieganie- natomiast jeśli chodzi o ćwiczenia to hmmm musiałabym się zastanowić jak to dokładnie opisać
- paolina1234
A co jeśli mięśnie się za bardzo rozbudują? Po efekcieAtacama pisze:Ale uwidoczni co wpłynie na ich jedność. To chyba normalne

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
mam pytanie do ekspertów od ćwiczeń- czy stepper może pomóc zgubić kilka kilogramów i brzuch czy tylko ujedrnić nogi i pośladki?
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Ujędrnianie nóg, a szczególnie walka z tzw. "bryczesami" to bardzo trudne zadanie. Próbowałam sama latami bez efektów. Nie dość, że mam te bryczesy to jeszcze cellulit. Od jakiegoś czasu chodzę na zajęcia z indywidualnym instruktorem do Tuan Club w Piasecznie. Jestem pod wrażeniem. Ćwiczenia indywidualnie dopasowane i stała kontrola. W całej Warszawie nie ma lepszych trenerów. No i w klubie panuje dobra atmosfera. To mnie motywuje. Pierwsze efekty już widać.
-
Podbijam temat
ostatnio kupiłam sobie stepper, ponieważ chciałam ujędrnić trochę swoje nogi. Naczytałam się jednak, że można się bardzo łatwo nabawić kontuzji. I teraz nie wiem, czy ćwiczyć, czy nie.

Jeśli się długo nic nie ćwiczyło to moim zdaniem, choć wolę poznać opinie profesjonalistów lepiej stopniowo przyzwyczaić stawy przed poddaniem ich wysiłkowi, a to może zająć jakiś czas. To jak z bieganiem jak się długo siedziało za biurkiem i chce się od razu zaszaleć, to zaczynamy od marszu stopniowo zwiększając dystans. Potem marszo-biegi itd.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni