Dieta Kapuściana
Re: Dieta Kapuściana
Odchudzanie się bywa bardzo nudne i męczące, wiele osób nie jest wstanie wytrwać na wybranej diecie, w czasie, kiedy pozbywamy się zbędnych kilogramów mamy wzmożoną ochotę na słodycze i ulubione potrawy, potrzebna jest nam bardzo mocna silna wola.
Dlatego też powinniśmy wybierać takie metody, na których nie chodzimy ciągle głodni, przeważnie jest tak, że przez cały dzień uda nam się wytrzymać bez jedzenia a wieczorem nadrabiamy wszystkie zaległości.
Takie zachowanie może nas doprowadzić do dużej nadwagi a nawet otyłości. Dieta kapuściana to taka metoda, która nie trwa zbyt długo, możemy się odchudzać zaledwie kilka dni i wtedy z pewnością starczy nam zapału. Poza tym dieta pozwala nam nieograniczone spożywanie jednej potrawy, jest to specjalna zupa przygotowywana na bazie kapusty, marchewki i wielu innych warzyw. Taką zupę jada się na każdy posiłek w ciągu dnia, nie musimy się ograniczać, możemy najadać się do syta. Zupa jest bardzo wartościowa i odżywcza, dlatego też nie powinniśmy czuć się głodni. Dieta kapuściana nie powinna trwać zbyt długo okres dwóch tygodni to maksimum, w tym czasie możemy schudnąć nawet kilkanaście kilogramów.
Tekst chroniony prawami autorskimi - nie wyrażam zgody na jego rozpowszechnianie na innych forach.
Dlatego też powinniśmy wybierać takie metody, na których nie chodzimy ciągle głodni, przeważnie jest tak, że przez cały dzień uda nam się wytrzymać bez jedzenia a wieczorem nadrabiamy wszystkie zaległości.
Takie zachowanie może nas doprowadzić do dużej nadwagi a nawet otyłości. Dieta kapuściana to taka metoda, która nie trwa zbyt długo, możemy się odchudzać zaledwie kilka dni i wtedy z pewnością starczy nam zapału. Poza tym dieta pozwala nam nieograniczone spożywanie jednej potrawy, jest to specjalna zupa przygotowywana na bazie kapusty, marchewki i wielu innych warzyw. Taką zupę jada się na każdy posiłek w ciągu dnia, nie musimy się ograniczać, możemy najadać się do syta. Zupa jest bardzo wartościowa i odżywcza, dlatego też nie powinniśmy czuć się głodni. Dieta kapuściana nie powinna trwać zbyt długo okres dwóch tygodni to maksimum, w tym czasie możemy schudnąć nawet kilkanaście kilogramów.
Tekst chroniony prawami autorskimi - nie wyrażam zgody na jego rozpowszechnianie na innych forach.
- Cherry_Lejdi
dziwny mam obrazek -- wyobraziłam sobie, że mam połknąć taką ogromniastą kapsułę wypuszczaną w kosmos
, ale do rzeczy kapustę akceptuję tylko w naleśnikach z grzybami i do tego barszcz czerwony. Rewelacja !

- FankaFajnegoUbranka
Miałam jakieś 14 lat kiedy gotowałam sobie ta zupę(ciut inny przepis) ale zasada - im więcej zjesz, tym więcej schudniesz była zachowana- nie zjadłam nic, i nie schudłam również nic

nie chudnie się od niejedzenia
Czyli ta zasada to blefFankaFajnegoUbranka pisze:Miałam jakieś 14 lat kiedy gotowałam sobie ta zupę(ciut inny przepis) ale zasada - im więcej zjesz, tym więcej schudniesz była zachowana- nie zjadłam nic, i nie schudłam również nic![]()
![]()
![]()
![]()

sama zupa byłaby bardzo monotonna i chyba zbyt długo nie dałoby się na niej wytrzymać , ale jeśli poza nią można jeść inne rzeczy to kto wie, może rezultaty będą zadowalające
- paolina1234
Nie rozumiem tylko dlaczego możemy jeść jedną zupę. A inne to co? Przecież też nie są tuczące.mala pisze:sama zupa byłaby bardzo monotonna i chyba zbyt długo nie dałoby się na niej wytrzymać , ale jeśli poza nią można jeść inne rzeczy to kto wie, może rezultaty będą zadowalające