Alkohol
- madziulka34
Alkohol
Chciałabym poruszyć pewien temat, jakim jest alkohol podczas stosowania diet. Czy napojów alkoholowych należy unikać? Jaki mają wpływ na organizm przy dietach?
Re: Alkohol
Napoje alkoholowe są bardzo kaloryczne. 1 g alkoholu to aż 9 kcal. Dlatego proponuję go unikać.
Moim zdaniem alkohol nie jest szkodliwy w zdrowych porcjach słyszałem że podczas diety warto przyjmować jedną łyżeczkę spirytusu. Przyspiesza metabolizm i wpływa dobrze na żołądek, przeczyszcza nam układ pokarmowy i usuwa nadmiar wody z organizmu.
Ludzie poszukują specjalnych sposobów i diety aby schudnąć lub polepszyć swoje zdrowie. Często wybierają krótką dietę zamiast zmienić styl własnego wygodnego życia.
Unikam alkoholi podczas diety i tak podczas zabawy z przyjaciółmi nie piję dużo piwa ani alkoholi. Uważam że żaden alkohol nie jest dobry i zdrowy dla nas bo nie pijemy trucizny dla smaku która wolno nas zabija.
Niektórzy chodzą na siłownię, stosują dietę, a w weekend imprezują z alkoholem. O kant ....kilku liter potłuc takie stosowanie diety
do tego nikotyna zawierająca tyle chemii, że tak mogą w kolo macieju....

Nikotyna to po prostu zminimalizowany obóz śmierci w postaci papierosa nawet takie same związki są których naziści używali w tych obozach. Nie wiem jak można czerpać przyjemność z zabijania się po woli dla dymka.
Ludzie poszukują specjalnych sposobów i diety aby schudnąć lub polepszyć swoje zdrowie. Często wybierają krótką dietę zamiast zmienić styl własnego wygodnego życia.
- madziulka34
Chyba niektórzy trochę przesadzają, przecież jak się wypije jedno piwo na 2 czy 3 tygodnie, czy nawet na miesiąc to nikomu nic się nie stanie 

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
mi piwo dobrze robi na sen
- wystarczy jedno, a jak nie pomaga to dwa, trzy czetry i zgon murowany ahahahhaha
zartuję opczywiście bo więcej jak 2 chyba nie dałabym rady- ale kiedys po połowie lepiej mi sie spało- od jakiegoś czasu ograniczyłam nawet te małe procenty

zartuję opczywiście bo więcej jak 2 chyba nie dałabym rady- ale kiedys po połowie lepiej mi sie spało- od jakiegoś czasu ograniczyłam nawet te małe procenty
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!