Kakao
- madziulka34
Kakao
Kakao w diecie można pić, ale musi ono być naturalne i odtłuszczone. Pijemy je do posiłków węglowodanowych.
Re: Kakao
Nie wiem jak wy ale ja nie lubię pić kakao. Wolę samo mleko. Może kiedyś się przekonam - kto wie.
Kakao jest bardzo zdrowym napojem. Zawiera dużo magnezu i wapnia, redukuje złe samopoczucie i stres, chroni nas przed chorobami skóry. Naprawdę warto pić kakao bo nie tylko pomoże w odchudzaniu ale tez polepszy nasz samopoczucie i zdrowie.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
jeśli ktoś lubi pić to wybierajcie prawdziwe kakao a nie napoje kakaowe- w tych drugich jest cala masa cukru a prawdziwego kakaa zaledwie kilka procent.
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
- madziulka34
Owszem, kakao prawdziwe jest o wiele lepsze niż to dla dzieci. Warto wydać trochę więcej, nawet dla lepszego smaku.WOMAN IN BLACK pisze:jeśli ktoś lubi pić to wybierajcie prawdziwe kakao a nie napoje kakaowe- w tych drugich jest cala masa cukru a prawdziwego kakaa zaledwie kilka procent.
-
Czekoladę można ale to też zależy jaką dietę stosujesz czy mieścisz się w limicie kalorycznym
-
-
Kostka gorzkiej czekolady raz na jakiś czas niczego złego nie powinna zrobić. Ja jak miałam cięższe dni na diecie to wolałam zjeść taką kostkę niż rzucić się np. na ciasto