Głodówka
Re: Głodówka
Tydzień ale to taka głodówka że człowiek zaczyna w domu a kończy po dwoma metrami piachu na zdrowie to mu to nie pójdzie. Masz racje w jednym należy przygotować organizm na taką głodówkę.
Wszystko elegancko wymyka się spod kontroli
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
jak?? szczegółowo proszęMsiolek pisze:T Masz racje w jednym należy przygotować organizm na taką głodówkę.
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Moja koleżanka kiedyś przez 10 dni nic nie jadła. Nie wiem jakim cudem to zrobiła. Szczęście, że nie nabawiła się żadnej choroby.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
chybe tez trzeba dorosnąć do lepszego szanowania swojego zdrowia- kiedys teś się głodziłam ale teraz wiem, że to niezdrowe!!!
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Chyba najgorsza dieta,o ile można ja nazwac dietą. Już lepiej pobiegać dziennie godzinę niż się głodzić.
Zgadzam się,np.2dniowa jeszcze ujdzie ale tygodniowa? tylko niszczymy organizmSaya78 pisze:Chyba najgorsza dieta,o ile można ja nazwac dietą. Już lepiej pobiegać dziennie godzinę niż się głodzić.
Głodówka to zło, możecie mnie wyśmiać, ale taka jest prawda.
To już jest chore. Człowiek codziennie potrzebuje nowych porcji witamin i minerałów, żeby wgl. żyć a przy okazji cieszyć się zdrowiem. Nie musimy się opychać, wystarczy zdrowo się odżywiać i uprawiać sporty czy fitness, a to wystarczy by dobrze wyglądać i się dobrze czuć.
Brak witamin, minerałów oraz energii dostarczanej z pożywieniem, powoduje m.in. dekoncentracje, poddenerwowanie, zmęczenie, oraz wiele innych. Zdecydowanie odradzam
Chyba, że chcecie żyć jak np. św. Aleksy
Jednak czasy świetności ascetów minęły 
To już jest chore. Człowiek codziennie potrzebuje nowych porcji witamin i minerałów, żeby wgl. żyć a przy okazji cieszyć się zdrowiem. Nie musimy się opychać, wystarczy zdrowo się odżywiać i uprawiać sporty czy fitness, a to wystarczy by dobrze wyglądać i się dobrze czuć.
Brak witamin, minerałów oraz energii dostarczanej z pożywieniem, powoduje m.in. dekoncentracje, poddenerwowanie, zmęczenie, oraz wiele innych. Zdecydowanie odradzam

- FankaFajnegoUbranka
Naprawdę trzeba baardzo uważać z głodówką
Najlepiej ją olać 
Jak UP@ Głodówkom mówimy stanowcze nie!!!
Natomiast tak dla witamin i zdrowego odżywiania

Jak UP@ Głodówkom mówimy stanowcze nie!!!
Natomiast tak dla witamin i zdrowego odżywiania