Dieta szpitalna
Re: Dieta szpitalna
Raz byłem na takiej diecie to po powrocie ze szpitala nie mogłem się najeść przez co najmniej tydzień.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
a ja po powrocie ze szpitala skazana byłam na kolejną dietę- jeszcze bardziej rygorystyczną ;p
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Co masz na myśli mówiąc ' bardziej rygorystyczną '? Musiałaś jeść jeszcze mniej?WOMAN IN BLACK pisze:a ja po powrocie ze szpitala skazana byłam na kolejną dietę- jeszcze bardziej rygorystyczną ;p

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
bardziej rygorystyczna w sensie skladnikow- a czy mniej? raczej wystarczajaco bym powiedziala- wbrew pozorom wielkość dań szpitalnych jest spora, można jeść znacznie mnie i normanie żyć, tylko jakość i sposób podania jedzenia szpitalnego odpycha
A w szpitalu nie serwują porostu diety 1000 kalc? Przy okazji w bardzo kiepskim jej wydaniu? Ja byłam kilka razy zmuszona do ... przymusowego zastosowania się do takiej diety. I zgadzam się z adminem, nikomu jej nie życzę. W dodatku wiadomo jak podawane są posiłki w szpitalach. Najlepsze jest sniadanie. Dwie kromki chleba i malutki kawałek masła. Nie ma to jak zbilansowane posiłki.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
nie wiem jak to jest w szpitalach, może oddziały mają różne diety???
i mamy odpowiedź dlaczego jedni są na anty a inni nie do końca 
tak czy siak chorób nikomu nie życzymy! wręcz przeciwnie- mnóstwo zdrowia!!!

tak czy siak chorób nikomu nie życzymy! wręcz przeciwnie- mnóstwo zdrowia!!!