Jabłko
Jabłko
Uwielbiam jabłka są najsmaczniejsze i zdrowe. Mają też inne zalety zwłaszcza w odchudzaniu pomagają oczyszczać organizm, zmieszają cholesterol, dostarczają potrzebnych witamin i dbają o florę bakteryjną jelit. Niskokaloryczne owoce są sycące dlatego najlepiej podczas diety zjadać jedno jabłko dziennie, nie należy natomiast podczas diety zajadać się nimi w ogromny ilościach bo zwiększymy sobie cukier. Powinny być dodatkiem do każdej diety odchudzającej lub zdrowotnej.
Ludzie poszukują specjalnych sposobów i diety aby schudnąć lub polepszyć swoje zdrowie. Często wybierają krótką dietę zamiast zmienić styl własnego wygodnego życia.
Re: Jabłko
owoce powinny występować w diecie czyli powinny byc jednym z produktów stale spożywanych, temu nikt nie zaprzeczy. Masz też racje co do ilości- mimo że uwielbiasz jabłka poprzestajesz na jednym i to jest rozsądna dieta
Jabłka to dla zdrowia lepiej ze skórką czy bez skórki bo zazwyczaj obieram wiec co lepsze?. Szarlotka to zło czy jednak dobre ciasto którym można się napchać? Wiem że zadaję dużo pytań ale jestem nowy na forum:)
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
Witaj na forum
na pewno zdrowsze jabłka ze skórką. A jeśli chodzi o szarlotke to ja uważam że to jedno z lepszych i zdrowszych ciast, jednak żadnym nie powinno sie opychać do woli.

małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
to i ja się dołączę
jak chodziłem jeszcze do szkoły to podstawą mojego drugiego śniadania było jabłko ,, bez tego ani rusz 

Uwielbiam jabłuszka! najbardziej te zielone, twarde i kwaśne.. mm... już nie długo się pojawiają, w sumie to każdego dnia staram się zjeśc jedno
gdzieś słyszałam, że jedno jabłko dziennie i lekarza nie trzeba a tak samo jest z urodą i skórą 

Codziennie pałaszuje kilka jabłek dziennie, moje dzieci również, mamy niewielki ogród przed domem i kilka jabłonek, od czasu do czasu kupuje także jabłka na targu