Czym kierujesz się przy wyborze diety?
Czym kierujesz się przy wyborze diety?
W odpowiedzi proszę, aby każda osoba napisała czym się kieruje przy wyborze diety.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
Re: Czym kierujesz się przy wyborze diety?
ja zlbo staram sie zdrowo odzywiac albo experymentuje, ale eksperymentowanie dawalo rezultat gdy mialam nascie lat, teraz tylko dobre dobieranie zywnosci i czas spozywania posilkow zdaje egzamin i tego bede starala sie trzymac.
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
zapewne najbardziej kuszące są diety, które pozwalaja szybko zrzucić wiele kilogramów- niestety dosyc często ludzie nie wytrzymują zbyt długo na takich dietach, sa zbyt osłabieni i stęsknieni normalnego pożywienia, bowiem diety te są na ogół bardzo drastyczne, w efekcie szybko przerywamy kilkudniową meczarnie i wracamy do wagi wyjściowej, badź co gorsza zdarza sie że jest nas więcej niż przed rozpoczęciem diety... Dlatego moje zdanie jest takie, że najlepsza dieta to taka, która pozwala w miare normalnie jeść, natomiast przestrzeganie wszystkich jej zasad daje na prawde zadowalające efekty i to na długo.
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
- Cherry_Lejdi
Zgadzam się z wypowiedzią powyżej. Zdrowy rozsądek przy wyborze diety jest najważniejszy.
...to byłoby najlepsze rozwiązanie, jednak wszyscy dobrze wiemy, że są osoby które dla super efektu zrobiłyby bardzo wiele, sama również przechodziłam przez bardzo różne etapy mojego sposobu odżywiania się, nie każdy był wspaniałomyślny, chyba dopiero od jakiegoś czasu bardziej racjonalnie do tego podchodzę... Może zawdzięczam to osobom, które ciągle mi powtarzają, że o zdrowie trzeba dbać, że jeszcze wszystko przede mną i że wierzą, że jestem silna i dam radę ???Cherry_Lejdi pisze:Zdrowym rozsądkiem
zdrowy rozsądek i trochę cierpliwości a efekty będą super i na lata 

Efekty będą na lata o ile będziemy się pilnować. W innym wypadku nic z tego. Zdrowy rozsądek, dużo cierpliwości i wszystko będzie ładnie się układało.
Jej skutecznością i efektami ubocznymi. Szukam też jadłospisów chociaż większość diet nie ma indywidualnych jadłospisów tylko 3 góra 5 wariantów a czasem to za mało.
Wszystko elegancko wymyka się spod kontroli
Lubie eksperymentować i próbować czegoś nowego ale w granicach zdrowego rozsądku jednak podczas takich prób z dietami lubię widzieć po sobie że chudnę albo coś zmienia się na lepsze.