tabletki odchudzające slimcea ??
tabletki odchudzające slimcea ??
witajcie,
opisze mój problem. borykam się z sporą nadwagą którą planuje zacząć zwalczać od początku lutego. Na razie zaplanowałam sobie dietę, nic z internetu, zwyczajne ograniczenie posiłków. Rezygnacja z kolacji, a na pewno posiłków po godzinie 17. Brak słodyczy, tutaj się obawiam najbardziej ponieważ jestem niestety łasuchem, no ale ponoć tabletki slimcea , które również zakupiłam hamują łaknienie dlatego być może uda mi się utrzymać dietę. Dodatkowo oczywiście trochę ruchu. Tutaj na razie nie mam pomysłu. Zamierzam zapisać się na siłownie / fitness gdzie pod okiem jakiegoś trenera będę zrzucać. O ile oczywiście wyrobie finansowo, bo przyznam że jeszcze nie orientowałam się w cenach tego typu usług. W kwestii wyżej wymienionych tabletek, jestem bardzo ciekawa efektu, dlatego liczę na opinie osób które je stosowały. Sama też sprawdziłam skład aby upewnić się co do ich bezpieczeństwa. wygląda na to, że środek jest naturalny. Zdaje sobie sprawę że są uzupełnieniem a ruch i dieta to podstawa. liczę komentarze i sama będę aktualizować jeśli będą pojawiać się jakieś spektakularne efekty.
opisze mój problem. borykam się z sporą nadwagą którą planuje zacząć zwalczać od początku lutego. Na razie zaplanowałam sobie dietę, nic z internetu, zwyczajne ograniczenie posiłków. Rezygnacja z kolacji, a na pewno posiłków po godzinie 17. Brak słodyczy, tutaj się obawiam najbardziej ponieważ jestem niestety łasuchem, no ale ponoć tabletki slimcea , które również zakupiłam hamują łaknienie dlatego być może uda mi się utrzymać dietę. Dodatkowo oczywiście trochę ruchu. Tutaj na razie nie mam pomysłu. Zamierzam zapisać się na siłownie / fitness gdzie pod okiem jakiegoś trenera będę zrzucać. O ile oczywiście wyrobie finansowo, bo przyznam że jeszcze nie orientowałam się w cenach tego typu usług. W kwestii wyżej wymienionych tabletek, jestem bardzo ciekawa efektu, dlatego liczę na opinie osób które je stosowały. Sama też sprawdziłam skład aby upewnić się co do ich bezpieczeństwa. wygląda na to, że środek jest naturalny. Zdaje sobie sprawę że są uzupełnieniem a ruch i dieta to podstawa. liczę komentarze i sama będę aktualizować jeśli będą pojawiać się jakieś spektakularne efekty.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
Re: tabletki odchudzające slimcea ??
Jeśli mam byc szczera to zdecydowanie odradzam wszelkie wspomagacze, racjonalne ograniczenia posiłków + ograniczenie slodkosci jak najbardziej tak!!!! Co do siłowni to na poczatek radzilabym po prostu zwykłe spacery, po jakims czasie mozesz dorzucic jakies proste cwiczopnka ktore smialo mozna robic w domu- czemu tak? bo w wielka motywacja zapiszesz sie na silke- wydasz kase, pojdziesz pierwsy raz, wrocisz padnieta bedziesz miala zakwasy przez tydzien i sie zniechecisz, po wtore jesli nie miewasz kontaktu na codzien z cwiczeniami to wymeczysz sie przez miesiac/czas karnetu/ a pozniej rzucisz to w kat. Systematycznosc nawet prostego ruchu da efekty, no i bez nakladu pienieznego.
W zrzucaniu wagi najwazniejszym punktem jest systematycznosc i konsekwencja!
Ja testowalam na sobie baaardzo wiele, efeky sa jak jestem konsekwentna, gdy sie poddaje, zaraz waga idzie w gore, ale to normalna kolej rzeczy.
Ja testowalam na sobie baaardzo wiele, efeky sa jak jestem konsekwentna, gdy sie poddaje, zaraz waga idzie w gore, ale to normalna kolej rzeczy.
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
a i jeszcze jedno, nie powinno sie jesc ok 2-3 godz przed snem, wiec jesli nie chodzisz spac o 19:00 to smialo mozesz jeszcze cos przekasic, tylko nie pozniej niz 2h przed spaniem
przyznam że pierwszy raz słyszę o takim produkcie jak slimcea, to jest polski produkt?
- Natalia9568
- V.I.P
Bardzo mądre słowa, lepiej jest ćwiczyć najpierw w domu, później spacery, rowerek i te sprawy. I najważniejsze jest to, żeby się nie poddawać, bo efekty nie przychodzą od razu.WOMAN IN BLACK pisze:Jeśli mam byc szczera to zdecydowanie odradzam wszelkie wspomagacze, racjonalne ograniczenia posiłków + ograniczenie slodkosci jak najbardziej tak!!!! Co do siłowni to na poczatek radzilabym po prostu zwykłe spacery, po jakims czasie mozesz dorzucic jakies proste cwiczopnka ktore smialo mozna robic w domu- czemu tak? bo w wielka motywacja zapiszesz sie na silke- wydasz kase, pojdziesz pierwsy raz, wrocisz padnieta bedziesz miala zakwasy przez tydzien i sie zniechecisz, po wtore jesli nie miewasz kontaktu na codzien z cwiczeniami to wymeczysz sie przez miesiac/czas karnetu/ a pozniej rzucisz to w kat. Systematycznosc nawet prostego ruchu da efekty, no i bez nakladu pienieznego.
- FankaFajnegoUbranka
niektórzy mówią, że tylko wysiłek zapewni "dobrą' sylwetkę nawet przy normalnym ( dotychczasowych zywieniowych przy dodatku systematycznego wysiłku
nie chudnie się od niejedzenia
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
fajnie jest spacerowac we dwoje 
ale w moim przypadku frajda jest we trójke

w sklepie ten suplement kosztuje w promocji kosztuje 150 złotych ( 3 opakowania w cenie dwóch) , a skład to jeden wielki ekstrakt...
winian L-karnityny (L-Carnitine L-Tartrate) 91,9 mg*), ekstrakt z guarany (Paullinia Cupana) 85 mg*), ekstrakt zielonej herbaty (Camellia sinesis (L.) Kuntze) 70 mg*), ekstrakt z Garcinia Cambogia 65 mg*), ekstrakt z morszczynu pęcherzykowatego (Fucus vesiculosus) 50 mg*), ekstrakt z Yerba Mate (Ilex paraguariensis) 31 mg*), bioflawonoidy cytrusowe z gorzkiej pomarańczy (Citrus aurantium) 25 mg*), ekstrakt z nasion białej fasoli (Phaseolus vulgaris L.) 25 mg*), L-tyrozyna (L-tirosine) 10 mg*), ekstrakt z korzenia imbiru (Zingiber officinale) 10 mg*), izoflawony sojowe (Glycine max L. Merr.) 10 mg*), chlorek choliny (Choline Chloride) 9,5 mg*), pieprz Cayenne (Capsicum annuum Linn) 5 mg*), ekstrakt z pieprzu czarnego (Piper nigrum L.) 2,5 mg*), chlorek chromu 0,1 mg*). *)
Proszę chemika o wypowiedź
winian L-karnityny (L-Carnitine L-Tartrate) 91,9 mg*), ekstrakt z guarany (Paullinia Cupana) 85 mg*), ekstrakt zielonej herbaty (Camellia sinesis (L.) Kuntze) 70 mg*), ekstrakt z Garcinia Cambogia 65 mg*), ekstrakt z morszczynu pęcherzykowatego (Fucus vesiculosus) 50 mg*), ekstrakt z Yerba Mate (Ilex paraguariensis) 31 mg*), bioflawonoidy cytrusowe z gorzkiej pomarańczy (Citrus aurantium) 25 mg*), ekstrakt z nasion białej fasoli (Phaseolus vulgaris L.) 25 mg*), L-tyrozyna (L-tirosine) 10 mg*), ekstrakt z korzenia imbiru (Zingiber officinale) 10 mg*), izoflawony sojowe (Glycine max L. Merr.) 10 mg*), chlorek choliny (Choline Chloride) 9,5 mg*), pieprz Cayenne (Capsicum annuum Linn) 5 mg*), ekstrakt z pieprzu czarnego (Piper nigrum L.) 2,5 mg*), chlorek chromu 0,1 mg*). *)
Proszę chemika o wypowiedź

- Natalia9568
- V.I.P
Ale Ci zazdroszczęWOMAN IN BLACK pisze:fajnie jest spacerowac we dwoje

A do admina: dużo tych ekstraktów, poczytam o nich może coś to się wypowiem

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
ale możesz sie cieszyć romantyzmem podczas spacerów 
a do admina- nie przesadzaj bo zrobisz mieszanke wybuchową i sam wystrzelisz