tabletki odchudzające slimcea ??
Re: tabletki odchudzające slimcea ??
skład mi się kojarzy co najmniej z napojem energetycznym itd.. a nie, że schudnę, ale to moje odczucia 

- Natalia9568
- V.I.P
Z tym romantyzmem to różnie bywaWOMAN IN BLACK pisze:ale możesz sie cieszyć romantyzmem podczas spacerów
a do admina- nie przesadzaj bo zrobisz mieszanke wybuchową i sam wystrzelisz

-
Osobiście nigdy nie wierzyłam w wszelkiego radzaju suplementu na odchudzanie, szczególnie nieraz czytająć informacje w sieci na temat podtruć nimi lub poprostu o tym że nie działają, przełamałam się spróbowałam jednego i strasznie żałowałam bo okazał się totalną klapą, nie będe uprawiała czarnego PR firmie bo zaraz mnie ktoś zaatakuję, wspomnie tylko że jest w dalej w sprzedaży, mam nadzieję że nigdy żadna z was na niego nie trafi. Od tamtego czasu nie stsowałam żadnego poprostu się ich bałam, lecz wszystko odmieniło się po tym jak siostra zamówiła slimcea, i okazała się na nią skuteczna, poszperałam , poszukałam, poczytałam i rzeczywiście naturalny skład, podany na stronie, sporo pozytywów, siostra schudła dzięki niej 11 kilogramów, kurczę postanowiłam przetestować na sobię, w moim przypadku to był strzał w dziesiątke, przyśpieszony metabolizm oraz obniżone łaknienie dzięki któremu mogłam trzymać się diety, dodatkowo dorzuciłam do tego ruch, 3 miesiące kuracji strzeliły bardzo szybko, wchodzę na wage a tam 10 kilogramów mniej. Nie uwierzycie jaki banan pojawi mi się na buzi z zadowolenia. Każdej zycze takich sukcesów w odchudzaniu, nie ważne czy posłuchacie mojej rady co do suplementu, bylebyście trafiły na skuteczny 

ludzie się dalej nie nauczyli, że nie ma magicznych pigułek na schudnięcie, no chyba, że DNP od którego już wiele osób poumierało.
zdecydowałam się na slimcea ponieważ wiele miesiecy łapie się już różnych metod, diet i nie mogłam zrzucić zbędnych kilogramów. Efekty miałam ale tak wolne ze za 10 lat moglabym dopiero osiągnąć swoją wymarzoną sylwetkę.
Odkąd stosuje slimcea jako suplement do mojej diety efekty w końcu są zadowalające. Polecam
Odkąd stosuje slimcea jako suplement do mojej diety efekty w końcu są zadowalające. Polecam
Ubolewam, że przemysł farmaceutyczny tak owija sobie nas okół palca. Czy jesteśmy tak przyzwyczajeni do "pigułek", że wierzymy w ich zbawienną moc? Odradzam stosowanie tego suplementu diety. Producent tylko wyciąga od Was pieniądze. Cieszę się, że wśród odpowiedzi znalazły się mądre rady. Popieram, że trwałe efekty uzyska się tylko systematycznością.
Odchudzaniu tabletkami byłabym przeciwna... Niby na co miałyby pomóc? Skasują tłuszcz? Rozumiem witaminy, naturalne składniki w suplementach, wzgbogacające diete. Ale odchudzanie?
tabletki nie odchudzają, tylko wspomagają odchudzanie.aureola pisze:Odchudzaniu tabletkami byłabym przeciwna... Niby na co miałyby pomóc? Skasują tłuszcz? Rozumiem witaminy, naturalne składniki w suplementach, wzgbogacające diete. Ale odchudzanie?
Akurat niejedzenie niczego po 17 może się skończyć napadami obżarstwa. Polecam racjonalną, zbilansowaną dietę, a nie kombinowanie "na chłopski rozum".
Ja stosuję African Mango, działają na podobnej zasadzie więc kwestia wyboru