Wykryto AdBlocker: Nasza witryna działa dzięki wyświetlaniu reklam. Prosimy o wsparcie nas wyłączając blokowanie reklam na naszej witrynie.
-
WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni

- Posty: 453
- Rejestracja: 05 lis 2012, 23:49
Post
autor: WOMAN IN BLACK » 20 lut 2014, 22:37
ugryzę sie w język bo już mam obrazki

małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
-
admin
- Administrator

- Posty: 397
- Rejestracja: 28 paź 2012, 21:04
Post
autor: admin » 21 lut 2014, 1:28
No właśnie nie chlap co Ci ślina na język przyniesie

-
dietaBozena
- Posty: 7
- Rejestracja: 29 lut 2016, 21:37
- Lokalizacja: Katowice
Post
autor: dietaBozena » 18 maja 2016, 19:44
Im mniej składników w jogurcie tym lepiej.
Unikajmy jogurtów z dodatkiem mleka w proszku, zagęszczaczy i barwników.
Polecam jogurt naturalny ze świeżymi owocami lub ewentualnie mrożonymi z dodatkiem cukru.
Pozdrawiam!
-
MarzenkaH
- Posty: 17
- Rejestracja: 10 cze 2016, 13:41
- Lokalizacja: Wrocław
Post
autor: MarzenkaH » 14 cze 2016, 16:21
To i to odpowiednie. Jednak j w maślance jest więcej białka
