Firmy Cateringowe Dietetyczne
Firmy Cateringowe Dietetyczne
Czy korzystacie z firm cateringowych oferujących dietetyczne potrawy? Jakie polecacie? Na jakich się zawiedliście?
Re: Firmy Cateringowe Dietetyczne
Założyłem taki temat, ponieważ jakiś czas temu na parkingu zobaczyłem samochód z reklamą firmy Wygodna Dieta. Od razu napiszę, że to nie jest wypowiedź sponsorowana. W każdym bądź razie na ich stronie widziałem, że jest opcja konsultacji z dietetykiem. To dość ciekawa usługa. A do tego dostawa zamówionego jedzenia " pod drzwi". Nie znam opinii Klientów czy mają dobre jedzenie, ale jak ktoś zainteresowany podaję link http://www.wygodnadieta.pl Działają na terenie Warszawy.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
Pomysł fajny, tylko droga sprawa... no ale za wygody sie płaci.
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Jak ktoś nie ma czasu to jest to rozwiązanie wręcz idealne. Bo liczenie kalorii itp jest bardzo bardzo czasochłonne. Poza tym człowiek nie myśli o niczym innym niż o jedzeniu. To dość negatywnie odbija się na ...zdrowiu psychicznym
. Fajne naprawdę fajne rozwiązanie, niestety dla ludzi z nadmiarem gotówki.

wygoda jest kosztowna, ale z innej strony patrząc, jeśli ktoś na pieniądze to jest to dobry sposób dla osób chorych... którzy wymagają diety z racji swojej choroby
W sumie to też pierwsze słyszę, że istnieją takie firmy :/ ale wolę sama gotować niż zamawiać. Taniej wychodzi.
Takie usługi są na pewno nie tanie a jak zamawiamy zdrową żywność i ekologiczną to cena jeszcze bardziej skacze, nie korzystam ale nawet gdybym miał wybór zamówić albo zrobić to bym jednak wybrał druga opcje.
Wszystko elegancko wymyka się spod kontroli
Dobry pomysł na biznes ale tylko w większych miastach albo podczas jakiś imprez, Polacy nie są narodem który odżywia się zdrowo i lubią ekologię. Takie firmy pewnie nieźle liczą za owoce i warzywa z bazaru.