Zumba
-
Zumba
W Polsce temat jeszcze nie rozpowszechniony, ale niektóre ośrodki prowadzą już zajęcia zumby. Co myślicie? Na internecie jest mnóstwo filmików, można co nie co podpatrzeć 

- mmichalsky
Re: Zumba
Moja żona na początku wakacji zapisała się na Zumbę. Szybko zobaczyła efekty - poprawiona sylwetka, jędrniejsze co nieco.
Myślę, że ten sport to samo zdrowie.

-
Przyjemne z pożytecznym - fitness i taniec w jednym. Ja byłam raz, spróbowałam, ale to nie dla mnie. Inne panie były jednak zachwycone, także ogólnie zależy co kto lubi 

Chodzę od jakiegoś miesiąca, super zabawa i świetny wysiłek. Polecam, nawet dla osób bardzo początkujących w świecie fitness 

- JoasiaMarczyk
Ja uwielbiam zumbę!
Polecam filmiki z Persian Zumba, dostępne na youtube. Bardzo fajnie można się przy nich poruszać, pobawić i troszkę zrzucić ciałka. Sama już dawno nie miałam czasu, by poskakać i pozumbować, ale muszę się wreszcie za to zabrać i znów wprowadzić do swojego życia.
Polecam filmiki z Persian Zumba, dostępne na youtube. Bardzo fajnie można się przy nich poruszać, pobawić i troszkę zrzucić ciałka. Sama już dawno nie miałam czasu, by poskakać i pozumbować, ale muszę się wreszcie za to zabrać i znów wprowadzić do swojego życia.
Uśmiechnij się!