MŻ- dieta najlepsza z dostępnych
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
MŻ- dieta najlepsza z dostępnych
ja jestem zwolenniczką tego typu diety, bo ważny jest długotrwały efekt a nie szybka utrata na chwilę
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Re: MŻ- dieta najlepsza z dostępnych
Na czym polega ta dieta i jakie są jej zasady
? Skąd się wzięła nazwa tej diety ? Ja wymyśliłem inną na poczekaniu MZJ = Można Zdrowo Jeść ]

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
"Mniej Żreć"- wszystko jasne i na temat
) i efekty gwarantowane!!!!

A co za tym idzie jaka oszczędność na papierze toaletowym
Ale okay nie obniżajmy lotu dyskusji do czysto fizjologicznych 

Sprecyzuj, co można jeść, a czego nie. Jak tą dietę stosować ? Czego należy unikać?
A jak masz program otyłości? i wszystkie diety spowodują JOJO? Co wtedy zrobisz? A ja Ci mogę podać receptę...
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
żeby opisać co można a czego lepiej sie wystrzegać to musiałabym poświęcic na pisanie sporo więcej czasu niż mam go dzisi9aj ale spokojnie- obiecuję, że pojawi sie post w którym wszystko będzie wyszczególnione...Izabela9 pisze:Sprecyzuj, co można jeść, a czego nie. Jak tą dietę stosować ? Czego należy unikać?
jak stosować? - ogólne zasady to 4 posiłki dziennie w odstępach czasowych 3-5h, śniadanie najpóźniej godzine od wstania, kolacja nie później niź 2h przed snem i i odpowiednie łączenie pokarmów: węglowodany złożone +białko jako podstawa + warzywa jako uzupełnienie. Należy też ograniczyć owoce. - Takie postępowanie da rezulaty ! jestem tego 100% pewna- ale ogólnie mniejsze porcje w przeciągu dłuższego okresu czasu powinny dać efekt. Zamiast dużego talerza można używać małych i nie stosować dokładek.
Mam nadzieje że troszke rozjaśniłam temat

znajdą sie jeszcze zwolennicy takiego sposobu zmniejszania?
Chyba zacznę stosować taką dietę. Czy ona nie przynosi efektu jo-jo?
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
zachowanie zdrowego rozsadku- to recepta by nie powrocic do wczesniejszej wagi lub nie nabrac jeszcze wiecej kg, niestety czesto ludzie nawet po dluzszej diecie pozwalaja sobie na wiecej a pozniej trudno od nowa sie przestawiac na umiar. Jednak nawet w przypadku kazdego zapomnienia czy wrecz ponownej proby zrzucenia nadmiaru kg bardzo wazne jest wsparcie- i nigdy nie wolno mowic ani samemu sobie ani innym ze starania sa daremne. trzeba sie starac by osiagnac sukces w kazdej sytuacji.
Mi się udało utrzymać moją wagę na takiej jaką chciałam bez efektu jo-jo więc widocznie można jeżeli się chce