Slim coffee
-
Slim coffee
Co myślicie o ostatnio dość często reklamowanych ' slim coffee ' ? Skoro i tak pijamy kawę, to czemu nie robić tego z korzyścią dla zdrowia? 

Re: Slim coffee
Po kawie nie odczuwa się głodu, ale za to zakwaszasz organizm, więc nawet jak to pomaga to też szkodzi w nadmiarze.
Piłam kiedyś tę kawę i jakoś nie widziałam specjalnych efektów . W dodatku była droga i wcale nie smakowała mi . Przestałam pić kawę , czasem wypije tylko jedną małą filiżankę .
Nowy produkt Doxycyclin. Więcej o mnie na blogu.
Tak jak napisał przedmówca kawa zmniejsza uczucie głodu, często się o tym przekonałem gdy na pusty żołądek wypiłem kawe, pozwoliło to poczekać na wyznaczoną godzinę posiłku bez konieczności przegryzania przekąsek. Trzeba jednak pamiętać że należy zachować umiar zwłaszcza w przypadku problemów z ciśnieniem.
Pozdrawiam, Paweł
polecam fachowy montaż anten marki z gwarancją w atrakcyjnej cenie
polecam fachowy montaż anten marki z gwarancją w atrakcyjnej cenie
Ja piję slim coffee, na razie nie widzę postępów w "odchudzaniu się" ale smakuje mi i świetnie się po niej czuję 

- olaskibb22
najważniejsze by nie słodzić ! ;p a to czy slim czy nie to już wielkiego wpływu nie ma
-
Również uważam, że najistotniejszą kwestią jest cukier. Kiedyś słodziłam 2 łyżeczki, teraz 0 i kawami smakuje, tak samo herbata. Nie piłam nigdy slim coffe, ale nie sądzę, aby skład takich kaw był nie wiadomo jak korzystny. Coraz więcej mówi się o tym, że produkty typu "fit' "light" są gorsze od normalnych. Także trzeba się zastanowić i uważnie czytać składy.
Wiadome, że to chwyt marketingowy
jak kawa mogłaby pomóc w odchudzaniu. bez sensu, skoro dodano do niej nie wiadomo jakie składniki to napewno nie jest to juz kawa ;>