Dieta odchudzająca Limvena
Dieta odchudzająca Limvena
Witam koleżanki, wczoraj przypadkowo trafiłam w internecie na stronę która dotyczy diety odchudzającej o nazwie limvena, pierwszy raz spotykam się z nią i z opisu na tej stronie wynika że to bardzo ciekawe rozwiązanie na walkę z otyłością. Czy któraś z was miała jakieś doświadczenie z limveną i może coś napisać na jej temat bo zastanawiam się nad jej wypróbowaniem a nie chce kupować kota w worku. Czekam na konkretne posty od osób które przeszły kuracje limvena albo są w jej trakcie. Nie interesują mnie wypowiedzi w stylu: "Pewnie następna ściema", "placebo" , "lepsze MŻ" tylko osoby która stosowały bo od nich może się dowiem czegoś sensownego.
Re: Dieta odchudzająca Limvena
poczytałam o zasadach owej "diety" i nie jestem zachwycona. Pierwsze 2 tygodnie będziesz po prostu głodować, a to nigdy nie jest dobre dla organizmu. obawiam się, że dieta może rozregulować Twój organizm, spowolnić metabolizm itd. Nie widzę porad nt aktywności fizycznej, pewnie w ogóle ich nie uwzględniono. Tylko zbilansowana dieta i aktywność fizyczna daje skuteczne efekty. Niepokoi mnie również nacisk na zwiększoną ilość biała(proponowane koktajle nazywane są proteinowymi).
Odradzam korzystanie w tego schematu.
Odradzam korzystanie w tego schematu.