Szampony
Szampony
Jeśli doświadczyliście pozytywnych działań szamponu i chcecie go polecić bez kryptoreklamy - możecie to zrobić tutaj. Zaznaczam, że posty z linkami tu i w innych wypowiedziach będą kasowane . Chodzi o promowanie produktów z naturalnym składem bez przesycenia chemią. Można wymieniać markę produktu, lecz proszę to robić uczciwie.
- martynaly1991
Re: Szampony
Fryzjerka jakiś czas temu poleciła mi świetny zestaw do włosów . Jest to szampon z CHI , po nim moje włosy stały się gładkie i miękkie . Do tego mam również odżywkę i olejek .
„Wszystko, czego się dotąd nauczyłeś, zatraci sens, jeśli nie potrafisz znaleźć zastosowania dla tej wiedzy Metronidazol .”
Moje włosy bardzo szybko się przetłuszczały i myłam je codziennie. Nie pomagały domowe płukanki, zmiany szamponów, próbowałam wszystkiego. Wyjechałam na wakacje do mamy i akurat kupiła mi szampon z yves rocher do włosów przetłuszczających się. Spędziłam u niej miesiąc myjąc włosy tym szamponem i zaczynałam widzieć poprawę. Zaczęłam myć włosy co drugi dzień. Potem weszła moda na suche szampony i chciałam je przetestować - okazały się strzałem w 10. Teraz włosy myję 1-2 razy w tygodniu, 1 w tygodniu używam suchego szamponu. Porównywałam skład szamponu z yves rocher i garnier - YR ma krótszy skład od garniera, a francuska marka uchodzi za naturalną. Nie doszukuję informacji, ile w tym prawdy, jednak od 5 lat nie używam innego szamponu jak tego z yves rocher.
Ja lubię szampon naturalny z pokrzywy do włosów. Pokrzyw jest bardzo zdrowa, chociaż wiele osób inaczej twierdzi.
Też używam z pokrzywy. Jestem zadowolona - pomaga mi na wypadanie włosów.
http://www.idealbhp.pl/ - usługi BHP w Mogilnie
Kupiłam kiedyś szampon z petal fresh, 3 mycia były nawet ok, potem jak już włosy przyzwyczaiły się do szamponu to musialam myć codziennie..
ja używam tylko naturalnych szamponów ziołowych, obecnie używam aloesowego, jest bardzo delikatny dla włosów i skóry głowy
-
^ dokładnie szampony bez SLS są najzdrowsze, też ich używam 

Depilacja laserowa to nowoczesna metoda usuwania owłosienia: https://clinicacosmetologica.pl/zabieg/ ... ar-vectus/ Sprawdź!