Balsamy
Balsamy
Nie będziemy nikogo balsamować, natomiast mile widziane wypowiedzi osób zainteresowanych tymi tematami - bez wklejania linków, bo takie posty są kasowane bezpowrotnie. To nie forum dla pozycjonerów i jak zawsze przypominam istnieje wiele miejsc na reklamę, która nie zakłóci użytkownikom sposobu korzystania z forum.
Re: Balsamy
z tym mam największy problem, często jestem bardzo zmęczona i nie chce mi się wcierać balsamu, tylko umyć się i spać.
Nigdy nie jest tak, że nie może być lepiej
-
Do skóry bardzo suchej polecam smarować się oliwką albo olejem kokosowym. Działa, skóra jest po tym miękka i dobrze nawilżona. Tylko jest problem z tym, że gdy się posmarujesz musisz uważać żeby nie wysmarować tym olejkiem wszystkiego w okół siebie 

- martynaly1991
Ja co dziennie smaruje moje ciało balsamem . Bardzo lubię balsamy do spłukiwania z nivea . Czasami kupuje sobie balsamy z perfecty , mają piękną linię zapachową .
„Wszystko, czego się dotąd nauczyłeś, zatraci sens, jeśli nie potrafisz znaleźć zastosowania dla tej wiedzy Metronidazol .”
Dlatego ja zaczęłam stosować te balsamy pod prysznic albo oliwkę pod prysznic, gdy jestem zbyt zmęczona by po wyjściu spod prysznica jeszcze nakładać balsam. Czasem są one za słabe dla mojej skóry (mam bardzo suchą skórę, która szczególnie zimą schodzi ze mnie..) więc balsam jak najbardziej musi być, ale od czasu do czasu jak nie nałożę balsamu, tylko użyję tego pod prysznic to wielka krzywda się nie stanie.Ekolinka pisze:z tym mam największy problem, często jestem bardzo zmęczona i nie chce mi się wcierać balsamu, tylko umyć się i spać.