Figurena Slim - opinie osób które stosowały
Figurena Slim - opinie osób które stosowały
Szukam jakiegoś suplementu wspierającego proces odchudzania, muszę się jakoś wspomóc bo ciężko coś u mnie z efektami. Koleżance na tej samej diecie lecą kg a u mnie się zatrzymało na wyniku 2,5 kg :/ Proszę o jakieś rady może na temat tego suplementu z tytułu tego wątku - już prawie jestem na niego zdecydowana ale chciałabym jeszcze poznać opinie osób które go stosowały. Tylko proszę nie wszczynajcie dyskusji na temat ogólny o suplementach czy warto je włączać do kuracji czy nie - bo już mam opinie na ten temat wyrobioną, szukam tylko odpowiedniego preparatu.
Re: Figurena Slim - opinie osób które stosowały
wiem jak to jest, u mnie też na początku odchudzania było ciężko i kupiłam właśnie figurene, fajnie przyśpieszyła metabolizm ale pamiętaj ze sam suplement za Ciebie nie schudnie więc stosuj się tez do zasad zdrowego odżywiania i jak tylko masz czas uprawiaj jakąś aktywność fizyczną, u mnie było z tym ciężko ale i tak kuracja wyszła pozytywnie.
Re: Figurena Slim - opinie osób które stosowały
czytałam duzo na ten temat w necie i jest masa pochlebnych opinii, jednak w czasach marketingu szeptanego i takich tam to tak średnio wierzę w cuda a to też nie jest wydatek rzędu kilkunastu złotych żeby dać się zfrajerzyć