dieta a zioła
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
dieta a zioła
zioła- jak wiadomo mają wiele cennych właściwości, wiele roślin ma działanie wspomagające odchudzanie. Czy stosowaliście jakieś napary, wywary, krople? Co możecie polecić? a może nie wierzycie, że zioła pomoga w walce z kilogramami?
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Re: dieta a zioła
Ja tam nie wierzę w żadne zioła
Jeżeli chodzi o dietę to wyłącznie dobre odżywianie i bardzo dużo ruchu 

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
a ja jestem na etapie testowania pewnego ziółka- ciekawe z jakimi efektami-:) oby nie jojo ;p
- Cherry_Lejdi
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
może mi ktoś pwiedzieć na jakiej zasadzie działaja zioła na nasz organizm? czy trzeba sie do nich przyzwyczajać czy raczej ich działanie powinno byc natychmiastowe?
Nie jestem ekspertem, ale w części dotyczącej tego czy organizm musi się do nich przyzwyczaić to na bank. Zioła zawierają substancje aktywne z którymi nie zetknął się wcześniej nasz organizm " zawalony chemią" .
Pierwsze odgłosy z brzucha
po rozpoczęciu detoksu i praca jelit daje pojęcie, że to jednak wymaga czasu zanim praca naszych "podzespołów ludzkich" wrócą na właściwe tory ..
Pierwsze odgłosy z brzucha

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
tylko właśnie jedne środki aktywne działaja natychmiast a inne wymagają czasu... skąd wiadomo co w jakim czasie zadziała?
raczej juz mało jest ludzi zajmujących się zielarstwem... Ogólnie rzecz biorąc zastosowanie ziół jest bardzo różnorodne więc zapamiętanie wszystkiego na pewno nie jest takie łatwiutkie. Jako pacjenci chcemy natychmiastowego działania... lecz czas efektów chyba faktycznie może być uzależniony od przyczyny...
W Polsce owszem - jest mało ludzi, którzy by się tym zajmowali ale za granicą ten temat na pewno jest szerzej postrzegany. Aczkowiek jest to dobry sposób na fach - tylko musi się to przyjąć w Polsce.mala pisze:raczej juz mało jest ludzi zajmujących się zielarstwem... Ogólnie rzecz biorąc zastosowanie ziół jest bardzo różnorodne więc zapamiętanie wszystkiego na pewno nie jest takie łatwiutkie. Jako pacjenci chcemy natychmiastowego działania... lecz czas efektów chyba faktycznie może być uzależniony od przyczyny...