dieta a zioła

Awatar użytkownika
WOMAN IN BLACK
Moderatorzy globalni
Moderatorzy globalni

Re: dieta a zioła

Post autor: WOMAN IN BLACK » 10 kwie 2013, 23:49

Pamiętam taka zabawę z dzieciństwa kiedy to grupa chłopaków goniła dziewczyny właśnie z pokrzywami:) hmmm widać chcieli tylko zadbać o nasze krążenie a my głupie uciekałyśmy -- plus taki ze krążenie poprawione a i dotlenienie było spore i kondycja po biegach wzrastała :))
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Awatar użytkownika
Hertia

Post autor: Hertia » 11 kwie 2013, 14:08

Tak piękne czasy:) One uciekały a ja chciałem tylko zadbać o ich zdrowie wiec dlaczego jedna z dawnych koleżanek ma do mnie uraz że ktoś ją wrzucił w pokrzywy. :mrgreen:
Ludzie poszukują specjalnych sposobów i diety aby schudnąć lub polepszyć swoje zdrowie. Często wybierają krótką dietę zamiast zmienić styl własnego wygodnego życia.
Awatar użytkownika
WOMAN IN BLACK
Moderatorzy globalni
Moderatorzy globalni

Post autor: WOMAN IN BLACK » 11 kwie 2013, 18:58

od zawsze poparzenie pokrzywami było uznawane za zdrowe :)
Awatar użytkownika
admin
Administrator
Administrator

Post autor: admin » 11 kwie 2013, 20:53

i parzenie pokrzywami poprawia urodę :lol:
Awatar użytkownika
Msiolek

Post autor: Msiolek » 11 kwie 2013, 21:15

To może zacząć wrzucać ludzi do wody bo to też poprawia coś ale zapomniałem co ważne że są efekty tego bo człowiek się hartuje jest zdrowszy i ten tego :lol:
Wszystko elegancko wymyka się spod kontroli
lola69

Post autor: lola69 » 18 lip 2013, 17:49

A co myślicie o takich http://slimmarket.pl/?product_cat=preparaty-ziolowe preparatach ziołowych?
Jestem zainteresowana ich zakupem, ceny wydają się bardzo przystępne, ale czekam na Wasze opinie ;)
Warto czy nie warto? Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
WOMAN IN BLACK
Moderatorzy globalni
Moderatorzy globalni

Post autor: WOMAN IN BLACK » 18 lip 2013, 20:27

wiecej dobrego przyniesie zbilansowana dieta- dieta nie w rozumieniu odchudzania a sposobu życia
Awatar użytkownika
admin
Administrator
Administrator

Post autor: admin » 18 lip 2013, 23:03

Lola uważaj z tymi linkami, bo jak się pojawią kolejne równie szybko mogą zniknąć. Trzeba zbudować tutaj sobie staż i wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem . 8-)
Awatar użytkownika
WOMAN IN BLACK
Moderatorzy globalni
Moderatorzy globalni

Post autor: WOMAN IN BLACK » 12 sie 2013, 9:04

z tymi preparatami ( nawet ziołowymi) to jest tak ze mogą zadziałać ale....
przyczyna problemu u kilku osób może być rożna a zioła maja szerokie spektrum zastosowań i tym samym trzeba pamiętać ze wspomagając jedna rzecz możemy osłabić inna dlatego czy warto narażać swoje zdrowie jeśli nie mamy pełnej informacji co do zastosowania i sposobu działania poszczególnych składników jakiejś mieszanki ziołowej? moim zdaniem nie- albo powinna odpowiednia kuracje dobrać osoba która się w tym temacie specjalizuje albo lepiej sobie darować. Znam osobę która zażywała pewien ziołowy specyfik i w ciągu roku schudła 36kg ( rzekomo tylko to stosowała) kilka osób już pytało jak to zrobiła i już pojawiła się myśl kupna owego ziółka - lecz ja wiem że owa osoba miała problem ( prawdopodobnie wcześniej nie zdiagnozowany) i zioło pomogło jej uregulować organizm, w efekcie straciła na wadze ale wie że musi bardzo uważać i nadal trzymać dietę żeby waga nie powróciła, tym bardziej ze odzwyczaiła organizm od starych nawyków - teraz się pilnuje by waga nie wróciła. Nie na każdego zadziała to zioło - tylko na tych mających podobny problem a innym może zaszkodzić bo substancje czynne w ziołach również mogą mieć skutki uboczne.
Awatar użytkownika
DzejsLuk

Post autor: DzejsLuk » 01 wrz 2013, 11:42

Ziola przede wszystkim oczyszczają nasz organizm!
"Bądź dobry, ponieważ każdy, kogo spotykasz, toczy jakąś ciężką walkę."
ODPOWIEDZ