dieta a zioła
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
Re: dieta a zioła
Pamiętam taka zabawę z dzieciństwa kiedy to grupa chłopaków goniła dziewczyny właśnie z pokrzywami:) hmmm widać chcieli tylko zadbać o nasze krążenie a my głupie uciekałyśmy -- plus taki ze krążenie poprawione a i dotlenienie było spore i kondycja po biegach wzrastała
)

małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Tak piękne czasy:) One uciekały a ja chciałem tylko zadbać o ich zdrowie wiec dlaczego jedna z dawnych koleżanek ma do mnie uraz że ktoś ją wrzucił w pokrzywy. 

Ludzie poszukują specjalnych sposobów i diety aby schudnąć lub polepszyć swoje zdrowie. Często wybierają krótką dietę zamiast zmienić styl własnego wygodnego życia.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
od zawsze poparzenie pokrzywami było uznawane za zdrowe 

To może zacząć wrzucać ludzi do wody bo to też poprawia coś ale zapomniałem co ważne że są efekty tego bo człowiek się hartuje jest zdrowszy i ten tego 

Wszystko elegancko wymyka się spod kontroli
A co myślicie o takich http://slimmarket.pl/?product_cat=preparaty-ziolowe preparatach ziołowych?
Jestem zainteresowana ich zakupem, ceny wydają się bardzo przystępne, ale czekam na Wasze opinie
Warto czy nie warto? Pozdrawiam
Jestem zainteresowana ich zakupem, ceny wydają się bardzo przystępne, ale czekam na Wasze opinie

Warto czy nie warto? Pozdrawiam

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
wiecej dobrego przyniesie zbilansowana dieta- dieta nie w rozumieniu odchudzania a sposobu życia
Lola uważaj z tymi linkami, bo jak się pojawią kolejne równie szybko mogą zniknąć. Trzeba zbudować tutaj sobie staż i wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem . 

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
z tymi preparatami ( nawet ziołowymi) to jest tak ze mogą zadziałać ale....
przyczyna problemu u kilku osób może być rożna a zioła maja szerokie spektrum zastosowań i tym samym trzeba pamiętać ze wspomagając jedna rzecz możemy osłabić inna dlatego czy warto narażać swoje zdrowie jeśli nie mamy pełnej informacji co do zastosowania i sposobu działania poszczególnych składników jakiejś mieszanki ziołowej? moim zdaniem nie- albo powinna odpowiednia kuracje dobrać osoba która się w tym temacie specjalizuje albo lepiej sobie darować. Znam osobę która zażywała pewien ziołowy specyfik i w ciągu roku schudła 36kg ( rzekomo tylko to stosowała) kilka osób już pytało jak to zrobiła i już pojawiła się myśl kupna owego ziółka - lecz ja wiem że owa osoba miała problem ( prawdopodobnie wcześniej nie zdiagnozowany) i zioło pomogło jej uregulować organizm, w efekcie straciła na wadze ale wie że musi bardzo uważać i nadal trzymać dietę żeby waga nie powróciła, tym bardziej ze odzwyczaiła organizm od starych nawyków - teraz się pilnuje by waga nie wróciła. Nie na każdego zadziała to zioło - tylko na tych mających podobny problem a innym może zaszkodzić bo substancje czynne w ziołach również mogą mieć skutki uboczne.
przyczyna problemu u kilku osób może być rożna a zioła maja szerokie spektrum zastosowań i tym samym trzeba pamiętać ze wspomagając jedna rzecz możemy osłabić inna dlatego czy warto narażać swoje zdrowie jeśli nie mamy pełnej informacji co do zastosowania i sposobu działania poszczególnych składników jakiejś mieszanki ziołowej? moim zdaniem nie- albo powinna odpowiednia kuracje dobrać osoba która się w tym temacie specjalizuje albo lepiej sobie darować. Znam osobę która zażywała pewien ziołowy specyfik i w ciągu roku schudła 36kg ( rzekomo tylko to stosowała) kilka osób już pytało jak to zrobiła i już pojawiła się myśl kupna owego ziółka - lecz ja wiem że owa osoba miała problem ( prawdopodobnie wcześniej nie zdiagnozowany) i zioło pomogło jej uregulować organizm, w efekcie straciła na wadze ale wie że musi bardzo uważać i nadal trzymać dietę żeby waga nie powróciła, tym bardziej ze odzwyczaiła organizm od starych nawyków - teraz się pilnuje by waga nie wróciła. Nie na każdego zadziała to zioło - tylko na tych mających podobny problem a innym może zaszkodzić bo substancje czynne w ziołach również mogą mieć skutki uboczne.
Ziola przede wszystkim oczyszczają nasz organizm!
"Bądź dobry, ponieważ każdy, kogo spotykasz, toczy jakąś ciężką walkę."