WarzywKubek

WarzywKubek

WarzywKubek

Post autor: WarzywKubek » 08 kwie 2016, 12:26

Witam serdecznie forumowiczów :) czy ktoś z Was, drodzy forumowicze próbował produktu o nazwie WarzywKubek? Jestem przedstawicielem owego produktu i zajmuję się reklamą. Nie chcę robić "sztucznego spamu". Jestem zainteresowany opinią osób, które próbowały WarzywKubka. Nie dodaję żadnych linków w celach promocyjnych. Proszę o rzetelne opinie :)
Awatar użytkownika
admin
Administrator
Administrator

Re: WarzywKubek

Post autor: admin » 15 kwie 2016, 2:56

Dziękuję. Jest Pan jedną z nielicznych osób, które uszanowały regulamin forum. Nie sposób sprawdzać po dłuższym okresie czasu czy linki prowadzące do innych serwisów, a wplecione w wypowiedzi użytkowników są stale aktualne. Dlatego wypowiedzi z wplecionymi linkami są kasowane.

Co do Pana produktu przyznam, że nie słyszałem, dlatego pozostanę neutralny.
KatarzynaPierzyn

Post autor: KatarzynaPierzyn » 11 paź 2016, 3:49

Też jestem ciekawa produktu typu warzywkubek. Skład wygląda obiecująco, bez żadnych barwników i smakołyków:)
agnieszka

Post autor: agnieszka » 27 lut 2017, 12:42

Znam ze słyszenia, a raczej z "przeczytania". Lubię czytać blogi i na jednym z takich blogów dotyczących zdrowego żywienia natknęłam się na recenzję tego produktu. Dziewczyna zachwalała go, że to zdrowa alternatywa dla zabieganych osób. Cena nie jest kosmiczna jak za tego typu produkt, więc uważam, że warto jest zaeksperymentować :D
JohnDavis93

Post autor: JohnDavis93 » 06 lip 2018, 11:09

Chętnie "zbadam" temat bliżej, bo przyznam, że nie słyszałem o tego typu produkcie :)
ODPOWIEDZ