Sprawdzeni dystrybutorzy suplementów

Awatar użytkownika
admin
Administrator
Administrator

Sprawdzeni dystrybutorzy suplementów

Post autor: admin » 25 lis 2012, 5:38

Chodzi o zamieszczanie firm, których suplementy są sprawdzone. Postarajcie się uzasadniać swoje odpowiedzi i być rzetelnymi w swojej ocenie, a nie polecać tylko dlatego, ponieważ współpracujecie z daną firmą, jako jej dystrybutorzy.
Awatar użytkownika
Peter

Re: Sprawdzeni dystrybutorzy suplementów

Post autor: Peter » 13 sty 2013, 13:38

Ja mogę polecić firmę Olimp. Produkują nie tylko odżywki dla sportowców, ale również suplementy diety wspomagające redukcję tkanki tłuszczowej czy witaminy. Mi ogólnie ta firma pasuje, mają ciekawe produkty. Poza tym to jedna z lepszych firm w Polsce.
Awatar użytkownika
madziulka34

Post autor: madziulka34 » 22 lut 2013, 13:52

Peter pisze:Ja mogę polecić firmę Olimp. Produkują nie tylko odżywki dla sportowców, ale również suplementy diety wspomagające redukcję tkanki tłuszczowej czy witaminy. Mi ogólnie ta firma pasuje, mają ciekawe produkty. Poza tym to jedna z lepszych firm w Polsce.
Zgadzam się z kolegą. Mój chłopak często kupuje tam suplementy diety dla mnie i dla siebie i nigdy się nie zawiedliśmy.
calineczka

Post autor: calineczka » 17 lut 2015, 16:37

Polecam zielona kawę max, sama stosuje od jakiegoś czasu i widzę konkretny spadek łaknienia + mam więcej energii :)
Awatar użytkownika
KasiaS

Post autor: KasiaS » 15 lip 2015, 20:09

polecam zakupy na stronie iHerb (wysyłają do Polski).
wybierałam tam suplementy różnych firm, zawsze byłam zadowolona.
agnieszka

Post autor: agnieszka » 13 kwie 2017, 11:55

Najczęściej sięgam po suplementy diety humavit, ze względu na zaufanie do marki, której produkty są naturalne. Te które ja zażywam faktycznie mają naturalny skład (brałam na szczupłą sylwetkę, na stres, na przeziębienie, skrzyp i pokrzywa dla włosów i paznokci - więc te mam sprawdzone) Są w bardzo dobrej cenie i wystarczają na 1-2 miesiące.
Ale np. magnez wolę firmy zdrovit skurcz, bo w moim przypadku lepiej sprawdza się suplement magnezowy z większą ilością potasu. Te które nie posiadają potasu w moim przypadku nie pomagają na skurcze i na zmęczenie. Brałam te "o wysokiej bioretencji z wit.B" ale nie było poprawy. Aspargina również świetnie się u mnie sprawdziła.
UniQuesza

Post autor: UniQuesza » 26 maja 2017, 13:11

Cześć:)
Jeżeli chodzi o suplementy do codziennej diety to polecam firmę DuoLife.
Mają suplementy naturalne które świetnie uzupełniają witaminy i minerały.
Mnóstwo certyfikatów jakości, ja zwracam na to uwagę!
Polecam zobaczyć film z Dr. Kardaszem który stworzył suplementy i poczytać opinie :)

( link usunięty przez administratora )
Varirz

Post autor: Varirz » 29 cze 2017, 21:11

Ja mogę polecić firmę SFD - bardzo dobre nowe produkty posiadają
kalinamalinka

Post autor: kalinamalinka » 07 sie 2017, 10:39

Godną polecenia firmą jest Vital Progres, od 3 miesięcy wspomagam swoją dietę ich suplementami i widać dobre wyniki po 2 miesiącach w dół poszło 9 kg i to w miarę szybko, teraz przy zażywaniu kolejnych dawek nie ma tak szybkiego efektu jak wcześniej ale cały czas do przodu miesiąc mija i kolejne 2,5kg mniej, polecam to wszystkim ludziom którzy chcą schudnąć i potrzebują w tym pomocy. Ja zażywam wyciąg z pokrzywy indyjskiej.
ODPOWIEDZ