Fontanna genetycznych programów młodości

Awatar użytkownika
admin
Administrator
Administrator

Fontanna genetycznych programów młodości

Post autor: admin » 25 lis 2012, 5:39

Wkrótce...
Awatar użytkownika
WOMAN IN BLACK
Moderatorzy globalni
Moderatorzy globalni

Re: Fontanna genetycznych programów młodości

Post autor: WOMAN IN BLACK » 08 sty 2013, 19:58

jestem bardzo ciekawa tego tematu...
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Awatar użytkownika
madziulka34

Post autor: madziulka34 » 22 lut 2013, 13:53

WOMAN IN BLACK pisze:jestem bardzo ciekawa tego tematu...
No właśnie co z tym tematem?
Awatar użytkownika
admin
Administrator
Administrator

Post autor: admin » 23 lut 2013, 3:18

Wkrótce pojawi się więcej informacji na ten temat - autorka aktualnie jest zabiegana, ale sądzę, że do 20.03.2013r. pojawią się konkretne informacje, które spowodują, że odczujecie iż warto było czekać ...
Awatar użytkownika
pawciok

Post autor: pawciok » 04 mar 2013, 20:35

admin pisze:Wkrótce pojawi się więcej informacji na ten temat - autorka aktualnie jest zabiegana, ale sądzę, że do 20.03.2013r. pojawią się konkretne informacje, które spowodują, że odczujecie iż warto było czekać ...
W takim razie nie wiem jak inni ale ja czekam z niecierpliwością aż coś się pojawi.
Awatar użytkownika
Moonika

Post autor: Moonika » 10 kwie 2013, 15:45

O co chodzi z tym tematem jakiś program dotyczący dbania o wygląd i zachowania młodego wyglądu skóry? Też jestem bardzo ciekawa tematu.
Awatar użytkownika
WOMAN IN BLACK
Moderatorzy globalni
Moderatorzy globalni

Post autor: WOMAN IN BLACK » 10 kwie 2013, 23:41

fontanna genów kojarzy mi sie tylko z jednym ;p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Awatar użytkownika
Hertia

Post autor: Hertia » 11 kwie 2013, 14:12

A wiesz że jednak jest coś w tej nazwie :lol: chyba tu chodzi o proces zatrzymania starzenia u ludzi ale z tego może nasze wnuki coś będą miały.
Ludzie poszukują specjalnych sposobów i diety aby schudnąć lub polepszyć swoje zdrowie. Często wybierają krótką dietę zamiast zmienić styl własnego wygodnego życia.
Awatar użytkownika
admin
Administrator
Administrator

Post autor: admin » 21 kwie 2013, 19:30

Temat znalazł się już w dziale artykuły, ale ponieważ było obiecane to zamieszczam w dwóch miejscach jednocześnie.

Kreowanie myśli wpływa na Twoje zdrowie i myśli

Thetahealing jest procesem medytacyjnym, który kreuje fizyczne, psychiczne uzdrawianie w tym stanie, możesz tworzyć, co tylko zechcesz i zmieniać natychmiastowo swoją rzeczywistość.

Skąd bierze się egzystencja - nadszedł czas, kiedy fizyka kwantowa /Niels Bohr/ udowodni ludzkości, ze akt obserwacji zmienia naszą rzeczywistość - uzdrawianie theta jest aktem obserwacji.

W fizyce kwantowej akt obserwacji ma wpływ na wyniki. Każda myśl, którą myślisz, zaczyna się w psychice, potem wraca w postaci fizycznej manifestacji. Czy to w postaci osoby, rzeczy, warunków życia czy okoliczności. Dlatego też, jakie wybierasz myśli, takie wybierasz zdrowie i życie.

Aktywacja dna - aktywacja chromosomów młodości i witalności jest prezentem otwierającym nasze intuicyjne talenty. Jeśli wystarczająca ilość ludzi będzie posiadać aktywację - to cała ziemska świadomość podwyższy swoje wibracje.

AKTYWACJA DNA pozwala nam przetrwać skażenie środowiska AKTYWACJA DNA otworzy nasze intuicyjne talenty. DO DEFEKTU FIZYCZNEGO DNA PRZYCZYNIAJĄ się - defekt fizyczny spowodowany zanieczyszczeniami w kodzie genetycznym matki lub ojca narkotyki, kokaina, alkohol, metale ciężkie środki chemiczne w żywności, złość, nienawiść itd.,
Awatar użytkownika
mala

Post autor: mala » 22 kwie 2013, 18:27

czytałam o tym , że myśli mają moc sprawczą- trzeba o czymś intensywnie myśleć ,czegoś pragnąć i skłonić swoje myśli do etapu spełnienia by osiągnąć cel lub przyspieszyć jego osiągnięcie.
ODPOWIEDZ