Przedstaw Się
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
Re: Przedstaw Się
Witam
Dla mnie jesień od kilku lat jest czasem kiedy zabieram sie za zmniejszanie- tak też jest i w tym roku. Z doświadczenia wiem, że fora dają małego kopa by utrzymać sie w swoim postanowieniu więc mam nadzieje, że tak też bedzie tym razem.
Zarówno sobie jak i innym majacym podobny cel życze powodzenia

Dla mnie jesień od kilku lat jest czasem kiedy zabieram sie za zmniejszanie- tak też jest i w tym roku. Z doświadczenia wiem, że fora dają małego kopa by utrzymać sie w swoim postanowieniu więc mam nadzieje, że tak też bedzie tym razem.
Zarówno sobie jak i innym majacym podobny cel życze powodzenia

małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Witam.
Jestem nowa na forum. Dietami bawię się juz od jakiegoś czasu. jest to w jakimś stopniu związane z moimi zainteresowaniami i sportami jakie staram sie uprawiać (wspinaczka). Szczerze mówiąc to jestem wiecznie na etapie rozpoczynania diety... mam słabą wole
Jestem nowa na forum. Dietami bawię się juz od jakiegoś czasu. jest to w jakimś stopniu związane z moimi zainteresowaniami i sportami jakie staram sie uprawiać (wspinaczka). Szczerze mówiąc to jestem wiecznie na etapie rozpoczynania diety... mam słabą wole
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
Witam 
Uprawianie sportów to atut w dbaniu o sylwetkę.
będę trzymac kciuki - powodzenia

Uprawianie sportów to atut w dbaniu o sylwetkę.
będę trzymac kciuki - powodzenia

- FankaFajnegoUbranka
Witam 
pierwszy raz korzystam z forum podczas diety, mam nadzieję, że pójdzie mi sprawniej i więcej nie popełnię głupich błędów i po zrzuceniu nadmiaru nie nabiorę kilogramów ponownie. trzymajcie za mnie kciuki poproszę

pierwszy raz korzystam z forum podczas diety, mam nadzieję, że pójdzie mi sprawniej i więcej nie popełnię głupich błędów i po zrzuceniu nadmiaru nie nabiorę kilogramów ponownie. trzymajcie za mnie kciuki poproszę

nie chudnie się od niejedzenia
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
wszelkie rady również odnośnie wspomnianych głupich błędów będą cenną wskazówka dla innych dlatego zachęcam do czynnego udziału we wszelkich dyskusjachznajoma nieznajoma pisze:Witam
Wsparcia również dostarczymy, tylko pytanie jakie wsparcie kogo bardziej motywuje, czy forma pochwały czy bardziej namów do rygoru?
Witam, jestem Michał z Warszawy.
Na codzien zajmuję się montażem i serwisem anten satelitarnych. Po godzinach interesuje mnie zdrowe żywienie.
Na codzien zajmuję się montażem i serwisem anten satelitarnych. Po godzinach interesuje mnie zdrowe żywienie.
Pozdrawiam, Michał
montaż anten warszawa
montaż anten warszawa
-
Witam wszystkich
Mam za sobą przygodę z odchudzaniem i wydaje mi się, że mogę się już podzielić moimi małymi sukcesami
jednocześnie mam nadzieję, że dzięki Wam nie wrócę do ciągłego jedzenia sprzed diety...