Suplementy a zdrowie
-
Re: Suplementy a zdrowie
Wszystko zależy od suplementu. Trzeba patrzeć na skład i odpowiednio dawkować do diety. Nie na chybił trafił!
sport definition suplementy - coś dla sportowców i nie tylko
ja stosowałam suplement w ciąży, bo miałam anemię, lekarz przepisał mi dicofer żebym stosowała, bo jak wiemy niedobór tego minerału może być bardzo szkodliwe dla dziecka, a musiał mi już przepisać suplement, bo diety niestety mi już nie pomagały 

Rozumiem karla66, że lekarz córci przepisał z powodu niedoboru żelaza i Tobie w ciąży ten sam suplement, strasznie ten lekarz monotematyczny. Powinienem skasować te posty za brak szacunku dla regulaminu forum i pisanie farmazonów , żeby za wszelką cenę zarobić na marketingu szeptanym.
Forum ma jak widzisz administratora i proszę o szczerość, a nie zakładanie kont dla własnych zarobkowych pobudek. Liczę, że napiszesz więcej wypowiedzi niż na temat jednego konkretnego suplementu od siebie. To miejsce, choć niektórzy tego nie przestrzegają nagminnie ma służyć dobru ogółu, a nie wyłącznie egoistycznym pobudkom.
Mamy miejsce na reklamę i inne opcje tylko są osoby, które nie potrafią zapytać na priv i sądzą, że mogą robić, co im się podoba, a nikt tego nie zauważy.
Powielają płytkie treści, które już poprzednik opublikował byle dodać link. Proszę nie lekceważyć regulaminu i od tej pory nic nie wnoszące do życia forum wypowiedzi będą usuwane, również te z linkami w treści lub promujące jeden produkt w różnych tematach nie przeznaczonych do spamu.
Forum ma jak widzisz administratora i proszę o szczerość, a nie zakładanie kont dla własnych zarobkowych pobudek. Liczę, że napiszesz więcej wypowiedzi niż na temat jednego konkretnego suplementu od siebie. To miejsce, choć niektórzy tego nie przestrzegają nagminnie ma służyć dobru ogółu, a nie wyłącznie egoistycznym pobudkom.
Mamy miejsce na reklamę i inne opcje tylko są osoby, które nie potrafią zapytać na priv i sądzą, że mogą robić, co im się podoba, a nikt tego nie zauważy.
Powielają płytkie treści, które już poprzednik opublikował byle dodać link. Proszę nie lekceważyć regulaminu i od tej pory nic nie wnoszące do życia forum wypowiedzi będą usuwane, również te z linkami w treści lub promujące jeden produkt w różnych tematach nie przeznaczonych do spamu.
wszystko może szkodzić ważne to wybierać sprawdzonych producentów i zachować umiar jak we wszystkim