Witaminy dla 19-latki
Witaminy dla 19-latki
Jakie witaminy będą najlepsze dla 19 letniej dziewczyny? Mam bardzo łamliwe paznokcie i wypadają mi włosy. Co mogę stosować?
Re: Witaminy dla 19-latki
Najlepszy będzie kompleks witamin i minerałów, a do tego możesz dokupić jeszcze osobno wit A + E. Poczytaj również na temat żeń-szenia. Ja często go stosuję i polecam wszystkim 

A nadmierne spożywanie witamin prowadzi do hiperwitaminozy i to już jest objaw nadużywania tych środków. Wszystko z umiarem.mala pisze:warto pamietac że nadmiar witamin też może zaszkodzić
Coś na wzmocnienie paznokci i włosów. Może powiesz coś więcej uprawisz jakiś sport, intensywnie ćwiczysz? I co jesz czyli jaki prowadzisz tryb życia bo można dzięki takim informacją dobrać najlepszy dla ciebie suplement witamin dopasowany do twoich potrzeb.
Wszystko elegancko wymyka się spod kontroli
Uważałabym na allegro tam często jest tak że rożne rzeczy podmieniają na tańsze odpowiedniki i bym kupował tylko u sprawdzonych sprzedawców takich co prowadzą sklepy na allegro.AdamSz pisze:Na allegro są dość konkurencyjne ceny dlatego możesz zerknąć
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
czyta się w różnych źródłach że zdarzają się zakupy rzeczy zupełnie różnych od tego co wydrukowane na opakowaniach wiec również radziłabym uważać
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
kiedyś brałam różne suplementy diety ale mi nie pomagały. farmaceutka w ziołowej aptece poleciła mi żebym brała cynk oraz żelazo, byłam bardzo zadowolona ponieważ po dłuższym czasie stosowania stan moich włosów i paznokci znacznie się poprawił