GODNE POLECENIA KSIĄŻKI ZWIĄZANE Z DIETĄ
GODNE POLECENIA KSIĄŻKI ZWIĄZANE Z DIETĄ
Jak w temacie. Tu zamieszczamy tytuły książki związanych z dietą, które pomogły Wam schudnąć, bądź okazały się przydatne. Mogą też być pozycje od strony psychologii, bo dla części osób problem diety to "bariery wewnętrzne"
Re: GODNE POLECENIA KSIĄŻKI ZWIĄZANE Z DIETĄ
Ja polecam książki na temat diety - Metoda Montignac.
Książek jest kilka, ale w każdej opisane są ciekawe metody na temat chudnięcia i diety.
Książek jest kilka, ale w każdej opisane są ciekawe metody na temat chudnięcia i diety.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
Korzystałeś z tej metody? jakie rezultaty? jeśli możesz to poproszę wpisz dokładny tytuł polecanej książki.
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
A jak książki to tez e-booki? Znacie może w cyfrowej wersie jakie są dostępne takich książek o zdrowiu i gdzie można by było je tanio zdobyć?
Ludzie poszukują specjalnych sposobów i diety aby schudnąć lub polepszyć swoje zdrowie. Często wybierają krótką dietę zamiast zmienić styl własnego wygodnego życia.
Mogą być e-booki - zrobimy potem oddzielny wątek z listą tytułów dla osób, które nie mają czasu czytać każdego postu z osobna.
Wpadła mi w ręce ciekawa książka pt. " Po prostu Schudnij" napisana przez dr Louis J. Aronne z Alisą Bowman. Autor to światowy ekspert w dziedzinie walki z nadwagą. Zajmuje się tymi kwestiami od ponad 20-lat. Uczy zmieniać nawyki żywieniowe, aby utrzymać właściwą wagę. Jestem w trakcie czytania , także moją opinię, co do niej napiszę wkrótce.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
Mi niestety same książki w ręce nie wpadają, ja muszę szukać po bibliotekach, ale już chyba przeczytałam wszystko co było wiązane z żywieniem- szczerze mówiąc nałóg jest nałogiem i nawet jak się cos osiągnie to bardzo szyblo i łatwo można to zaprzepaścić bo żadna książka nie powstrzyma za nas ochoty na jedzenie co do ilości, jakości lub sposobu zywienia
Najlepiej, aby pewne sprawy za nas rozwiązali, a my, żebyśmy nie musieli nic dawać od siebie....czytanie książki bez trwałego dążenia do zmiany stylu życia nie pomoże. Ale to nie znaczy, że to, co w książkach jest beee, tylko trzeba pracować nad sobą i realizować pewne założenia. Nie tłumaczyć się brakiem czasu itd.
Wrzuć recenzje tego, co Ci wpadło w oko
poczynając od ostatniej pozycji 
Wrzuć recenzje tego, co Ci wpadło w oko

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
Oj nie będe tu pisac jaka to pozycja ostatnio mi wpadła w oko