Vision - suplement diety
Vision - suplement diety
Chciałabym poznać wasze opinie na temat tego preparatu. Stosował ktoś? Co o nim sądzicie?
- Cherry_Lejdi
Re: Vision - suplement diety
Nie będę ich krytykować bezpodstawnie, bo nie testowałam ich produktów, natomiast na stronie mają pełno certyfikatów, kilka rosyjskich, kilka żartobliwie pisząc z republiki bananowej zamiast u nas.
Uważam, że dla suplementów sprzedawanych w Polsce powinny być polskie certyfikaty, atesty itd. a nie cała galeria certyfikatów zagranicznych, których ilość robi wrażenie, ale jaką one mają wartość.
Jakby zrobić sondaż na ulicy to naprawdę niewielu z nas by umiało odpowiedzieć na pytanie, co te certyfikaty oznaczają i czego dotyczą. Co do za instytucje? czy to są prywatne laboratoria itd.?
Producent sprzedając produkt na nasz rynek powinien moim zdaniem, jeśli chce się już tak "pokazać" przedstawić certyfikat Polski i wynik badań zrobionych i uznawanych tutaj, a nie całą listę dyplomów, pieczątek urzędów z krajów, które wielu konsumentom niczego nie mówią...
A co wy o tym sądzicie?
Uważam, że dla suplementów sprzedawanych w Polsce powinny być polskie certyfikaty, atesty itd. a nie cała galeria certyfikatów zagranicznych, których ilość robi wrażenie, ale jaką one mają wartość.
Jakby zrobić sondaż na ulicy to naprawdę niewielu z nas by umiało odpowiedzieć na pytanie, co te certyfikaty oznaczają i czego dotyczą. Co do za instytucje? czy to są prywatne laboratoria itd.?
Producent sprzedając produkt na nasz rynek powinien moim zdaniem, jeśli chce się już tak "pokazać" przedstawić certyfikat Polski i wynik badań zrobionych i uznawanych tutaj, a nie całą listę dyplomów, pieczątek urzędów z krajów, które wielu konsumentom niczego nie mówią...
A co wy o tym sądzicie?
Nie znam sie na polityce prawnej , ale ostatnio w sklepie medycznym Pani poruszyła ten wątek- otóż powiedziała, że jakis tam ziołowy lek ma byc wycofany bo właśnie Polska nie chce, nie ma środków go "przetestowac i wydac certyfikat"- nie wiem czy dobrze to ujełam, bo jak wspomniałam nie znam sie na tych procedurach, ale dojdzie do tego ze jakies cenne ziolo zniknie z rynku- wiec ta cala biurokracja ma to swoje plusy i minusy. Wazne by kupowac w sprawdzonych mijscach i poradzic sie specjalisty.
Certyfikaty polskie to podstawa. Jeżeli są zagraniczne to nie kupowałbym ich. Nie mam jakoś przekonania.
Dla mnie to raczej nie ma znaczenia- o ile dany specyfik jest polecany przez osobę znajomą
Właśnie osoba znajoma może się okazać czasem złym doradcą, dlatego własny rozum zalecam 

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
wiec dodajmy , że mowa o osobie której można zaufać 

małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Własny rozum też nie zawsze daje sto procent pewności bo każdy specyfik działa inaczej na poszczególne osoby.
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
słuchac samej siebie- nuda:Padmin pisze:Właśnie osoba znajoma może się okazać czasem złym doradcą, dlatego własny rozum zalecam
zdecydowanie od monologów wole dialogi

małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Skład sobie sprawdź a nie certyfikat. Bo dziś kupić można sobie wszystko