Włosy
Re: Włosy
Na włosy to Vitalia dla kobiet u faceta bym tego nie leczyła łysi są zawsze seksi ale jak chcesz czuć wiatr we włosach to może ten ostatnio reklamowany preparat dx2. Wypadanie włosów ma chyba więcej przyczyn u mężczyzn wpływa na to tez testosteron i nie zdrowa dieta.
Nie chciałbym być łysy czułbym się goły i na pewno nie atrakcyjny, włosy na głowie i to bujne no uczucie wiatru we włosach
nie da się zastąpić większym powodzeniem u kobiet
nie da się zastąpić większym powodzeniem u kobiet

Znam łysych, którzy mają lepsze powodzenie niż niejeden z wiatrem we włosach i w szarych komórkach również posiadających ogromną przestrzeń niczym na prerii
ale wróćmy do suplementów 

- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
temat główny to włosy więc można raczej śmiało dyskutować na ten temat nie tylko odwołując się do suplementów
włosy jak włosy - męskie nie robią na mnie takiego wrażenia- kobiece fryzury czasem mi wpadają w oko, zastanawiam się wtedy jak ja bym wyglądała w czymś takim...

włosy jak włosy - męskie nie robią na mnie takiego wrażenia- kobiece fryzury czasem mi wpadają w oko, zastanawiam się wtedy jak ja bym wyglądała w czymś takim...
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
-
Powiem szczerze, że ja osobiście stosuję na wzmocnienie włosów odżywkę: żółtko z jaka kurzego + olej rycynowy + nafta kosmetyczna i sok z cytryny. Taką miksturę przygotowuję i nakładam na włosy. Wzmacnia je już po kilku razach
Nakładamy i trzymamy 20 minut na głowie. Robimy to w formie kogiel mogiel. Wystarczy raz w tygodniu.

Jak schudnąć bez głodowania - http://SuperShape.pl
O tak, takie maseczki z oleju rycynowego znakomicie działają też na porost i zagęszczenie włosów. 

U mężczyzny jest to też kwestia genów.. mój narzeczony ma tendencję do łysienia, no ale dziadek i tata stracili już włosy. Stosował wszystko...kurację vichy, radical, dx2, suplementy diety - nic nie pomogło. Takie geny.. Ja natomiast na moje włosy stosuję suplementy ze skrzypem i pokrzywą, chyba najbardziej popularne składniki suplementów do włosów:)
pamiętajcie tez dziewczyny,że jak włosy wypadają to może oznaczać,ze macie niedobory żelaza, a to juz jest groźne dla organizmu... dlaczego o tym mówię.. bo moja córka tak miała i musiała stosować suplement dicofer junior + oczywiscie dieta, dobrze, że ten suplement jest taki szybki, i że córci szybko minęło, ale najlepiej idźcie na badania
Ja bym proponowała zadziałać z każdej strony, dieta - produkty stymulujące wzrost i jeden suplement, ale skierowany na problem oraz wcierki. http://zdrowadieta24.pl/2018/02/18/nasi ... szystkich/
Ostatnio zmieniony 03 mar 2018, 14:25 przez pawlica, łącznie zmieniany 1 raz.