Dieta Low carb
Dieta Low carb
Dieta sportowa stosowana przez kulturystów w celu redukcji tkanki tłuszczowej. Ogólne założenia to ograniczenie węglowodanów. Jakie są wasze prywatne doświadczenia? Ktoś próbował? Jutro naskrobie o niej coś więcej.
Re: Dieta Low carb
Nigdy nie słyszałam o takiej.

Czekamy w takim razie na wiecej szczegółówAtacama pisze: Jutro naskrobie o niej coś więcej.

Jestem mężczyzną i poszukiwałem od dłuższego czasu czegoś na tkankę tłuszczową dlatego proszę o więcej informacji.
Narazie tylko ogólnie. Dieta jak sama nazwa wskazuje jest dietą redukcyjna która polega na maksymalnym obniżeniu spożycia określanej liczbą ok. 100 gramów. Ze wszystkich odmian carb'owych diet, to właśnie low carb odpowiada za niesamowite i szybkie
Dieta wbrew pozorom nie jest strasznie ciężka (można jeść do sytości). Ale trzeba się przestawić na to, że głównym składnikiem pożywienia będzie mieso zwierzęce oraz produkty mleczne.
Diete nalezy odpowiednio skąponować obliczając dziennie zapotrzebowanie na węglowodany, białka i tłuszcze
Przykładowe posiłki znalezione w necie:
Posiłek nr 1
Jajecznica
Pomidor, sałata
Boczek
2g Omegi-3
Posiłek nr 2
Karkówka, schab
Brokuły
Oliwa z oliwek
Posiłek nr 3
Karkówka, kurczak
Brokuły, ogórek
Orzechy włoskie
Po treningu
Odżywka białkowa
Owoc
Posiłek nr 4
Kurczak, schab
Szpinak
oliwa z oliwek
Posiłek nr 5
Łosoś wędzony
Ogórek
2g Omegi-3
Dieta wbrew pozorom nie jest strasznie ciężka (można jeść do sytości). Ale trzeba się przestawić na to, że głównym składnikiem pożywienia będzie mieso zwierzęce oraz produkty mleczne.
Diete nalezy odpowiednio skąponować obliczając dziennie zapotrzebowanie na węglowodany, białka i tłuszcze
Przykładowe posiłki znalezione w necie:
Posiłek nr 1
Jajecznica
Pomidor, sałata
Boczek
2g Omegi-3
Posiłek nr 2
Karkówka, schab
Brokuły
Oliwa z oliwek
Posiłek nr 3
Karkówka, kurczak
Brokuły, ogórek
Orzechy włoskie
Po treningu
Odżywka białkowa
Owoc
Posiłek nr 4
Kurczak, schab
Szpinak
oliwa z oliwek
Posiłek nr 5
Łosoś wędzony
Ogórek
2g Omegi-3
z tymi produktami mlecznymi to jedni polecają- inni zabraniają- takie zagmatwanie, że nie wiadomo co robić ;/
- Cherry_Lejdi
Przefiltrować informacje i nie dać się bombardować nadmiarem wiadomości oraz reklam 

A czy ta oliwa z oliwek musi być? Nie każdy żołądek niestety ją przyjmie w miarę normalnie.
Pewnie nie musi być. Tu chyba porostu chodzi o to, żeby jesć tłuszcze nienasycone. Nie wiem kiedyś mój chłopak stosował tą dietę ćwicząc na siłowni. Efekty były... ale jak sam mówił bez naprawdę silnej woli nie ma szans na jakikolwiek rezultat.
Smakowała mu ta oliwa z oliwek czy jadł na siłę?Elena pisze:Pewnie nie musi być. Tu chyba porostu chodzi o to, żeby jesć tłuszcze nienasycone. Nie wiem kiedyś mój chłopak stosował tą dietę ćwicząc na siłowni. Efekty były... ale jak sam mówił bez naprawdę silnej woli nie ma szans na jakikolwiek rezultat.
bez przesady, chyba nie musiał jej pić litramiPaula914 pisze: Smakowała mu ta oliwa z oliwek czy jadł na siłę?