Dieta Cambridge

Awatar użytkownika
AdamSz

Dieta Cambridge

Post autor: AdamSz » 24 sty 2013, 17:37

Jest to bardzo niskoenergetyczna dieta. Zaledwie 400-500 kcal. Czy ktoś jest zwolennikiem tej diety?
Awatar użytkownika
admin
Administrator
Administrator

Re: Dieta Cambridge

Post autor: admin » 24 sty 2013, 18:04

Jak chce się mieć siły wyłącznie, aby się " hibernować" i zapaść w sen zimowy albo robić za mdlejącą królewnę Ogólnie ...to dobre dla osoby z adhd ;-) Może ktoś inny więcej się wypowie o tej diecie.
Awatar użytkownika
mala

Post autor: mala » 29 sty 2013, 13:17

moja koleżanka stosowała i na prawde schudła, jednak po tym proszkowym jedzeniu i powrocie do normalności raczej trudno utrzymac swój sukces
Elena

Post autor: Elena » 30 sty 2013, 1:00

A jak się trzymała? Bo przy takiej ilości kalorii jest raczej niemożliwym normalnie funkcjonować. Szczerze mrowiąc raczej sobie tego nie wyobrażam. Jakie są ogólne założenia tej diety?
Awatar użytkownika
Cherry_Lejdi

Post autor: Cherry_Lejdi » 30 sty 2013, 1:46

Dieta Cambridge kojarzy mi się z wyjazdem na uniwersytet w Wielkiej Brytanii :D Jakby mi ktoś powiedział stosuj tę dietę - to pierwsze, co uśmiech na usta i ......może admin założy temat: Skojarzenia związane z dietami.
Awatar użytkownika
mala

Post autor: mala » 30 sty 2013, 20:26

Elena pisze:A jak się trzymała? Bo przy takiej ilości kalorii jest raczej niemożliwym normalnie funkcjonować. Szczerze mówiąc raczej sobie tego nie wyobrażam. Jakie są ogólne założenia tej diety?
trzymała się dobrze, kobiety zrobią wiele by zrzucić wiele kg- ona akurat odchudzała się przed weselem siostry- sporo zrzuciła, a jadła jakieś zupki w proszku, jakieś specjalne batoniki itp jednym słowem żywność specjalnie przygotowana, chyba nie mogla jeść nic poza tym co dostała. tego co się orientowałam to dieta ta choć dawała rezultaty nie była możliwa ot tak sobie, trzeba było iść do jakiegoś specjalisty który wszystko wyjaśniał
Awatar użytkownika
WOMAN IN BLACK
Moderatorzy globalni
Moderatorzy globalni

Post autor: WOMAN IN BLACK » 30 sty 2013, 21:58

Moja ciocia na tej diecie również zrzuciła troszkę kilo- szczerze byłam zszokowana że właśnie taką dietę wybrała

z jednej strony może łatwiej na tym trzymać się konsekwencji bo ma się ściśle określone produkty i chyba na nic więcej nie można sobie pozwolić, z normalnym jedzeniem często zdarza się ze mimo starań ograniczania czasem coś nam bardzo smakuje i decydujemy się na dokładkę. Z tego co się orientuje to ludzie na tej diecie jedzą zupki, koktaile, i jakieś przekąski.
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
Awatar użytkownika
admin
Administrator
Administrator

Post autor: admin » 01 lut 2013, 15:50

Czas, w którym jesteśmy na diecie jest trudny nie tylko dla nas samych, ale także dla naszej rodziny, w tym okresie często jesteśmy poddenerwowani i rozdrażnieni.

Kiedy się odchudzamy musimy mieć bardzo mocną motywację, w końcu rezygnujemy z jedzenia swoich ulubionych potraw i słodyczy a w zamian tego przechodzimy na bardziej racjonalne odżywianie?

Dieta Cambridge jest bardzo dobrym rozwiązaniem dla tych, którzy mają za sobą już wielokrotne próby odchudzania się.

Jej menu jest tak ułożone, że możemy wybierać z pośród kilku zestawów kalorycznych, Wszystko zależy od tego, jaką wartość kalorii dziennie powinniśmy przyjmować.

Dieta Cambridge to nie tylko sam jadłospis, ale także bardzo mocna grupa wsparcia, osoby odchudzające się mogą liczyć na pomoc ekspertów, ale również na rady innych odchudzających się osób.

Ponadto, jeśli będziemy czuli napady wilczego głodu dieta Cambridge zezwala nam na spożywanie specjalnych owsianych batoników a także zup oraz odżywczych koktajli. Dieta jest bardzo bezpieczna, swobodnie mogą ją stosować osoby zarówno młodsze jak i starsze.

Tekst chroniony prawami autorskimi - nie wyrażam zgody na jego rozpowszechnianie na innych forach.
Awatar użytkownika
AnjaD

Post autor: AnjaD » 05 lut 2013, 15:57

Ja bym się chyba pokusiła o tę dietę bo chciałabym szybko schudnąć.
Awatar użytkownika
WOMAN IN BLACK
Moderatorzy globalni
Moderatorzy globalni

Post autor: WOMAN IN BLACK » 05 lut 2013, 19:31

a ile byś chciała zrzucić? i w jakim czasie?
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
ODPOWIEDZ