Dieta Cambridge
- WOMAN IN BLACK
- Moderatorzy globalni
Re: Dieta Cambridge
w zalezności od tego ile ważysz myślę, że jest to do zrobienia- aczkolwiek najwięcej spada tuż na poczatku jeśli sie ma sporą nadwagę, póżniej jest coraz trudniej- tak z mojego doświadczenia
małymi kroczkami do wielkiego sukcesu!
A czy są jakieś sprawdzone sposoby aby chudnąć tak samo przez cały okres czasu? Czy jest to raczej nie możliwe?WOMAN IN BLACK pisze:w zalezności od tego ile ważysz myślę, że jest to do zrobienia- aczkolwiek najwięcej spada tuż na poczatku jeśli sie ma sporą nadwagę, póżniej jest coraz trudniej- tak z mojego doświadczenia
Dokładnie, ponawiam pytanie koleżanki. Zależy mi na tym aby chudnąc tyle samo przez cały okres czasu.Paula914 pisze:A czy są jakieś sprawdzone sposoby aby chudnąć tak samo przez cały okres czasu? Czy jest to raczej nie możliwe?WOMAN IN BLACK pisze:w zalezności od tego ile ważysz myślę, że jest to do zrobienia- aczkolwiek najwięcej spada tuż na poczatku jeśli sie ma sporą nadwagę, póżniej jest coraz trudniej- tak z mojego doświadczenia
expertem nie jestem ale raczej trudno ciągle zrzucać równo- wystarczy spojrzeć na przestoje wagowe, które mogą trwać dłużej bądź krócej- to już zaburza równy rytm spadku
- paolina1234
Szkoda. Gdyby można było zrzucać po równo życie było by pięknemala pisze:expertem nie jestem ale raczej trudno ciągle zrzucać równo- wystarczy spojrzeć na przestoje wagowe, które mogą trwać dłużej bądź krócej- to już zaburza równy rytm spadku

niestety te przestoje sa najgorsze dla osób stale kontrolujących wagę... a chcacych widzieć spore efekty w szybszym czasie...
Tylko, że niestety nie można odczuć tak szybko spadku wagi. Wszystko musi toczyć się tak jak matka natura chce.mala pisze:niestety te przestoje sa najgorsze dla osób stale kontrolujących wagę... a chcacych widzieć spore efekty w szybszym czasie...
szczerze mówiąc ja zauważam po sobie już kilkukilogramowy spadek- lepiej się czuję
- madziulka34
Pewnie i samopoczucie masz przy tym lepszemala pisze:szczerze mówiąc ja zauważam po sobie już kilkukilogramowy spadek- lepiej się czuję